• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Δεν είναι μυστικό ότι θα δυσκολευτούμε!
Honda, Suzuki και Yamaha είναι πολύ ανταγωνιστικές εδώ
Νέα 12/04/2019 - 13:32

Έχοντας ως καλύτερο αποτέλεσμα του, στην COTA, μια 8η θέση το 2017 ο Petrucci ξέρει πως έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο τριήμερο. Εάν θέλει να παλέψει για την νίκη θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, καθώς η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι η καλύτερη για την Ducati.

Όπως είπε και ο ίδιος, η Honda η Yamaha και η Suzuki πιστεύει πως έχουν ένα καθαρό προβάδισμα, γιατί οι αργές στροφές της πίστας δεν ταιριάζουν στην GP19. 

Για την ακρίβεια ο Danilo Petrucci δήλωσε:

«Μου αρέσει η μοτοσυκλέτα να είναι πολύ, πολύ σταθερή. Δεν μου αρέσει να έχει πολλή κίνηση και αυτή η πίστα είναι σχεδόν τέλεια για τον Marquez και την Honda του. Ειδικά φέτος, καθώς βελτίωσαν τον κινητήρα τους, έχοντας μακριές ευθείες και την επιτάχυνση θα είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα για εμάς.»

«Πάντα ήταν το πρόβλημα ο Marquez, καθώς κέρδιζε κάθε Αγώνας σε αυτή την πίστα, αλλά πιστεύω πως αυτή την χρονιά είναι πιο ανταγωνιστικός από τις προηγούμενες.»

«Πιστεύω πως και εμείς είμαστε λίγο καλύτερα από την περσινή χρονιά αλλά μόνο στα χαρτιά. Δεν ξέρω γιατί η μοτοσυκλέτα μας δεν απορροφά τόσο πολύ τα σαμαράκια.»

«Ίσως είναι ο ίδιος λόγος που δυσκολευόμαστε στις στενές στροφές, καθώς χρειαζόμαστε περισσότερο χώρο για να στρίψουμε την μοτοσυκλέτα.»

«Περιμένω ότι η Honda και η Suzuki θα είναι πολύ ανταγωνιστικές εδώ και όπως πάντα και οι Rossi- Vinales. Έτσι, είναι πολλοί οδηγοί.»

Όμως παρά τις ανησυχίες του, ο Petrux θα περιμένει την Παρασκευή και τα πρώτα ελεύθερα για να μπορέσει να κρίνει την κατάσταση που βρίσκονται. Μην ξεχνάμε πως η πίστα επιδιορθώθηκε πρόσφατα, οπότε κανένας δεν είναι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσουν.

«Πρέπει να καταλάβουμε εάν η πίστα έχει αλλάξει επειδή υπάρχει καινούργια άσφαλτος σε  μερικά μέρη. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι θα είναι δύσκολο για εμάς, καθώς έχει πολλές στενές στροφές, αργούς τομείς και πολλά σαμαράκια που δεν είναι καλά για εμάς, καθώς η μοτοσυκλέτα μας δεν είναι τόσο σταθερή.»

«Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί, ειδικά σε σχέση με την περσινή χρονιά, και να δούμε τη διαφορά στις ρυθμίσεις με φέτος. Τότε μπορούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε, αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβουμε την κατάσταση της πίστας.»

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ήταν η καλύτερη πίστα που οδήγησα…

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δεν έχω να χάσω τίποτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα