• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν έχω να χάσω τίποτα!
Θα πιέσουμε για να είμαστε μπροστά
Νέα 12/04/2019 - 12:59

Η πτώση του στην Αργεντινή, από τον Franco Morbidelli, τον άφησε πίσω στο Πρωτάθλημα 36 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Marc Marquez.

O Maverick Vinales θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στην πίστα της Αμερικής, ώστε να επανέλθει δυναμικά στην διεκδίκηση του Τίτλου. Παρόλα αυτά, γνωρίζει πως θα είναι κάτι δύσκολο καθώς ο Marquez είναι πολυ-νίκης στην COTA.

«Θα είναι δύσκολο, όμως εάν κοιτάξουμε πίσω στο 2017 στους πρώτους Αγώνες αισθανόμουν ανίκητος αλλά στην συνέχεια άρχισα τα λάθη, τις πτώσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα στην βροχή. Οπότε θα δούμε.»

«Σίγουρα είναι όλοι πολύ δυνατοί και θα είναι δύσκολο να καλύψω το βαθμολογικό κενό αλλά τώρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα οπότε θα πιέσουμε για να είμαστε μπροστά και θα δούμε εάν έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε κάποιους Αγώνες.»

Όμως τι είναι αυτό που τον έχει κρατήσει πίσω, σε σχέση με τους υπόλοιπους, στα καλύτερα αποτελέσματα; O Vinales θεωρεί πως είναι οι εκκινήσεις του, καθώς πιστεύει πως στην Suzuki ήταν καλύτερος από ότι είναι τώρα στην Yamaha.

«Είναι δύσκολο να το κατανοήσω, γιατί όταν ήμουν το 2016 με την Suzuki άρχιζα πολύ καλά, καλύπτοντας θέσεις. Αλλά τώρα είναι δύσκολο για μένα και νομίζω ότι είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάει η Yamaha. Δεν το καταλαβαίνω ακόμα, μου έχει πάρει πάνω από δύο χρόνια, αλλά ακόμα δεν το καταλαβαίνω.»

«Χρειάζομαι έναν τρόπο να καταλάβω, έναν τρόπο να το κάνω και τότε η ομάδα θα μπορέσει να με βοηθήσει περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε από Αγώνα σε Αγώνα και έτσι θα βελτιωθεί και ο συμπλέκτης, οπότε η αντίδραση θα είναι πολύ καλύτερη στην εκκίνηση.

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Δεν είναι μυστικό ότι θα δυσκολευτούμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Είναι μια καλή πίστα για την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα