• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Έκανα τη στρατηγική μου!
«Απίστευτος» εντός έδρας Γύρος για τον Ισπανό
Νέα 08/04/2019 - 11:22

Ο Alvaro Bautista χαρακτήρισε ως «απίστευτο» τον εντός έδρας Γύρο στην Aragon, το Σ/Κ που μας πέρασε, για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

 

Τις εννέα νίκες έφτασε ο Ισπανός της Ducati και συνεχίζει το αήττητο σερί του στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Με το τέλος των Αγώνων στην Aragon, ο Bautista απολαμβάνει μια διαφορά 39β από τον Jonathan Rea κι ετοιμάζεται πλέον για τον Αγώνα στο Assen αυτό το Σ/Κ.

 

«Αυτό ήταν ένα απίστευτο Σ/Κ για εμένα. Ήταν καταπληκτικό που κέρδισα αυτούς τους τρεις Αγώνες μπροστά στους φίλους μου, την οικογένειά μου και τους Ισπανούς φιλάθλους».

 

«Και στους τρεις Αγώνες κατάφερα να εφαρμόσω τη στρατηγική μου που ήταν να κάνω δυνατή εκκίνηση και να κρατήσω το ρυθμό μου».

 

«Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, ειδικά το πρωί στον Superpole Race που έκανε κρύο. Ευτυχώς ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία το μεσημέρι, αλλά είχε άνεμο».

 

«Παρά ταύτα έμεινα συγκεντρωμένος, κατάλαβα γρήγορα τις συνθήκες στην άσφαλτο και πίεσα σε όλη τη διάρκεια».

 

«Έτσι φτάσαμε τις 9 νίκες στους 9 Αγώνες και είναι καταπληκτικό! Η ομάδα έχει κάνει τρομερή δουλειά και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

 

Η νίκη του Bautista στον Αγώνα της Κυριακής, το μεσημέρι, ήταν η 350η για την Ducati και ισοφάρισε τις 9 συνεχόμενες νίκες του Neil Hodgson στις αρχές τις σεζόν 2003.

 

Λίγο πριν τον επόμενο Αγώνα, στο Assen της Ολλανδίας, ο Bautista είναι πιθανό να δεχτεί μείωση στροφών στη μοτοσυκλέτα του από τους διοργανωτές.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Τα δυνατά μας σημεία;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα