• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Τα δυνατά μας σημεία;
Η καλή πρόσφυση και η είσοδος στις στροφές
Νέα 08/04/2019 - 11:57

Ο Jonathan Rea αναγκάστηκε για μια ακόμη φορά να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση και να «καταπιεί» τις μεγάλες διαφορές που του έκανε ο Alvaro Bautista.

 

Μετά το Γύρο της Aragon, ο – ανήμπορος ν’ αντιδράσει στην υπεροχή της Ducati – Rea, βρίσκεται 39 βαθμούς πίσω από τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

 

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θεωρεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τα δυνατά σημεία της Kawasaki του.

 

Ο ίδιος εξήγησε ποια ακριβώς είναι αυτά:

 

«Η μοτοσυκλέτα μας έχει πραγματικά πάρα πολύ καλή πρόσφυση στις γρήγορες στροφές κι αυτό είναι πολύ καλό. Επίσης είμαστε καλοί και στις εισόδους των στροφών».

 

Ο επόμενος Γύρος είναι στο Assen, που δεν έχει μεγάλες ευθείες που ευνοούν την Ducati. Κι έτσι ο Rea ελπίζει ότι θα μπορέσει να είναι πιο δυνατός.

 

Επιπλέον, η αγωνιστική παρουσία του Leon Haslam – του ομόσταυλού του από φέτος – είναι κι αυτή μια πολύ σημαντική παράμετρος για την ομάδα.

 

«Ήταν ωραίο να βλέπεις τον Leon και πάλι μπροστά, μιας και οι τηλεμετρίες μας μπορούν να συγκριθούν καλύτερα και μπορούμε μαζί να βελτιώσουμε κι άλλο τη μοτοσυκλέτα».


«Η Κυριακή ήταν τελικά πιο δύσκολη απ’ ότι περίμενα και η στρατηγική ήταν διαφορετική. Ειδικά στον Αγώνα-σπριντ έχασα πολύ πρόσφυση στο τέλος».

 

«Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα του ότι ήμασταν πολύ γρήγοροι στην αρχή».

 

«Στο δεύτερο Αγώνα αποφάσισα να ξεκινήσω πιο ήρεμα, όμως όταν με πέρασε ο Alex Lowes είχε καλό ρυθμό, όπως κι ο Chaz Davies».

 

«Άρχισα να πανικοβάλλομαι λίγο στο ενδεχόμενο ότι είχαν το κάτι παραπάνω. Μετά με πέρασε και ο Leon και τότε έπρεπε να χρησιμοποιήσω το ελαστικό που συντηρούσα».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Χάνει το Austin o Bulega

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Έκανα τη στρατηγική μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα