• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Αγώνας 2
9-0 για τον ασταμάτητο Bautista!
Νέα 07/04/2019 - 17:33

Τις εννέα συνεχόμενες νίκες έφτασε στο φετινό Πρωτάθλημα ο Alvaro Bautista, κατακτώντας τη νίκη και σήμερα.

 

Αυτή ήρθε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως και τις δυο προηγούμενες φορές, δηλαδή με τον Bautista να ξεκινά δυνατά από την pole και να κάνει αμέσως διαφορά.

 

Κανείς από τους αντιπάλους του δεν μπορούσε ν’ αντισταθεί στο ρυθμό του Ισπανού, που για μια ακόμη φορά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Ήταν η 350η νίκη για την Ducati στο Πρωτάθλημα, με τον Bautista να κάνει ό,τι και ο Νeil Hodgson το 2003 (9 συνεχόμενες νίκες).

 

Ο Jonathan Rea για μια ακόμη φορά ενεπλάκη σε μια μάχη για τη δεύτερη θέση, η οποία κράτησε σχεδόν σε όλο τον Αγώνα.

 

Όμως ο Rea είχε καταφέρει να κρατήσει σε καλή κατάσταση τα ελαστικά του για το τέλος και πήρε τους 20β απέναντι στους Haslam, Lowes και Davies.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανάγκασε τον Davies να κάνει λάθος στην 1, στον τελευταίο γύρο και ήταν αυτός, ο Rea, που τελικά πέρασε 2ος τη γραμμή τερματισμού.

 

Έτσι ο Davies συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Leon Haslam με την Kawasaki του, ενώ έχασε έδαφος στο τέλος ο Lowes κι έμεινε στην 5η θέση.

 

O Laverty ξεπέρασε τη μεγάλη απογοήτευση του πρώτου Αγώνα χτες και σήμερα πήρε την 6η θέση με την Ducati του, κερδίζοντας τον ντόπιο Jordi Torres και την Kawasaki του.

 

Ο Michael Van der Mark ξεκίνησε αναγκαστικά από πολύ πίσω, μιας και στον Superpole Race νωρίτερα, τον είχε ρίξει ο Michael Ruben Rinaldi.

 

Και οι δυο όμως ανέκαμψαν και έδειξαν δυνατό ρυθμό στον δεύτερο Αγώνα, για να τερματίσουν ο μεν Van der Mark στην 8η θέση και ο Ruben Rinaldi στην 9η.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Sandro Cortese που κέρδισε τον ομόσταυλό του στην GRT Yamaha – τον Marco Melandri – με τρία δευτερόλεπτα διαφορά.

 

Απογοητευτικός ήταν ο δεύτερος Αγώνας για τον Tom Sykes, που δεν κατάφερε να επαναλάβει τη χτεσινή πολύ καλή του εμφάνιση.

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Έκανα τη στρατηγική μου!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα