• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1
Χάθηκε μπροστά ο Bautista…
Νέα 06/04/2019 - 16:27

Το αήττητο σερί του Alvaro Bautista συνεχίστηκε και στην πίστα της Aragon, στον πρώτο Αγώνα τουλάχιστον, με τον Ισπανό να κερδίζει με 15’’ διαφοράς από τον δεύτερο.

 

Ο Bautista δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και απλά μετέφερε το δυνατό του ρυθμό και στον Αγώνα.

 

Μόλις στο 2ο γύρο έκανε νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου Αγώνα, στο 1:49, και μετά συνέχισε με ένα σερί γύρων στο 1:50, όταν οι ταχύτεροι από τους άλλους ήταν στο 1:51.

 

Ο Ισπανός της Ducati πήρε μια εύκολη νίκη, κρατώντας την πρώτη θέση από την αρχή μέχρι το τέλος του σημερινού Αγώνα.

 

Πίσω του, όμως, έγινε μια δυνατή μάχη για το δεύτερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα στους Jonathan Rea, Chaz Davies και Eugene Laverty.

 

Αυτή κράτησε μέχρι το τέλος, όταν – όπως φάνηκε – ο Laverty πρέπει να χτύπησε το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του Davies, κάτι που στοίχισε στον Ιρλανδό.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει τη γραμμή του ο Laverty και να βγει τελείως εκτός πίστας, χάνοντας πάρα πολύ χρόνο.

 

Έτσι, η δεύτερη θέση πήγε στα χέρια του Jonathan Rea και της Kawasaki, με τον Chaz Davies να κατακτά το πρώτο του βάθρο για το ’19.

 

Το λάθος του Laverty ανέβασε στην 4η θέση τον Alex Lowes με την Yamaha του, που ήταν 2,5’’ πίσω από την τρίτη θέση και το βάθρο.

 

Εξαιρετική η παρουσία του Tom Sykes, ο οποίος έβαλε την «αδύναμη» BMW του – έχανε σχεδόν 8χλμ/ώρα από τις Ducati στις ευθείες – στην πεντάδα.

 

Έκτος πέρασε τη γραμμή τερματισμού ο Michael Van der Mark, έχοντας περίπου ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον Sandro Cortese.

 

Ο Τούρκος Toprak Razgatlioglu ανέκαμψε μετά τις άσχημες κατατακτήριες που έκανε και πήρε την 8η θέση, μπροστά από την εργοστασιακή Kawasaki του Leon Haslam.

 

Μέσα στην πατρίδα του, ο Jordi Torres κατάφερε να πάρει θέση στη δεκάδα, έχοντας πολύ μεγάλη διαφορά από την 11ο, τον Leon Camier και την Honda του.

 

Απογοητευτικός ο Marco Melandri, δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την 12η θέση (με διαφορά 40’’ από την κορυφή), ενώ ο Laverty επέστρεψε στον Αγώνα για να τερματίσει τελευταίος.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα