• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DOVIZIOSO: Τα μελλοντικά πλάνα του Ιταλού.
Ο αναβάτης της Repsol Honda ανυπομονεί για την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος.
Νέα 18/11/2009 - 09:50

Η δεύτερη χρονιά του Andrea Dovizioso στα MotoGP είχε επιτυχίες αλλά και άσχημες στιγμές. Ο Ιταλός έχει να θυμάται την πρώτη του νίκη στη Μεγάλη Κατηγορία στο Donington, αλλά και την απογοήτευση από την απώλεια της πέμπτης θέσης στο Πρωτάθλημα, στον τελευταίο αγώνα της Valencia.

 

Μετά από μια ικανοποιητική πρώτη χρονιά στη σέλα της δορυφορικής Scot Honda, ο νεαρός Ιταλός μετακόμισε στο HRC για το 2009. Τώρα, ο Dovizioso είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που μάζεψε φέτος, ώστε τα αποτελέσματά του το 2010 να είναι ακόμα καλύτερα.

 

"Τα φετινά μας αποτελέσματα, σαν ομάδα, αλλά και τα δικά μου προσωπικά, δεν ήταν αυτά που επιθυμούσαμε", παραδέχτηκε ο Dovizioso. "Δεν ένιωθα ιδιαίτερα άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα, ώστε να παλέψω με τους πρωτοπόρους αναβάτες. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια δραστική αλλαγή μέσα στη χρονιά, οπότε η Honda συγκεντρώθηκε στην προετοιμασία της νέας μοτοσυκλέτας."

 

"Ήταν μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από αστάθεια και η έκτη θέση στο Πρωτάθλημα, προφανώς δε με ικανοποιεί, Πάντως ήταν μια σημαντική χρονιά για εμένα, καθώς μάζεψα πολύτιμες εμπειρίες και πλέον κοιτάω στο μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι η Honda θα δουλέψει σκληρά ώστε να βελτιωθούμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

"Το καλύτερο φετινό γεγονός ήταν αναμφίβολα η νίκη μου στο Donington Park και το χειρότερο, ο αγώνας της Πορτογαλίας, όπου είχαμε προβλήματα όλο το σαββατοκύριακο. Σε μια δορυφορική ομάδα, απλά προσπαθείς να πάρεις ότι μπορείς από τη μοτοσυκλέτα. Αντίθετα, σε μια εργοστασιακή ομάδα πρέπει εσύ να βελτιώσεις την υπάρχουσα μοτοσυκλέτα, κάτι που δεν είναι εύκολο", τόνισε ο αναβάτης της Repsol Honda.

 

"Παρόλο που δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, σίγουρα υπάρχει βελτίωση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στη Μαλαισία πάνω στον κινητήρα και κυρίως πάνω στη βελτίωση του ελέγχου της μοτοσυκλέτας. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της νέας σεζόν. Είμαι βέβαιος ότι η κατεύθυνση που έχουμε επιλέξει είναι η σωστή", ολοκλήρωσε ο Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

ΗΟΝDA NSR 500 ROSSI REPLICA: Δίχρονες Αναμνήσεις.

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: Επίσκεψη στην έκθεση EICMA.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα