• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE PUNIET: Επίσκεψη στην έκθεση EICMA.
Ο Γάλλος συναντήθηκε με οπαδούς του στην έκθεση του Μιλάνο.
Νέα 18/11/2009 - 09:27

Ο Randy de Puniet βρέθηκε στην 67η έκθεση EICMA στο Μιλάνο το Σάββατο, όπου υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με οπαδούς του. Ο Γάλλος συνοδευόταν από τον team manager της ομάδας LCR Honda, Lucio Cecchinello και μαζί επισκέφτηκαν τα περίπτερα των χορηγών της ομάδας, δηλαδή των GIVI, Revi’t, Arrow, PBR, Rapid Bike, Rizoma, Fren Tubo, Elf, Progrip και Mediaset.

 

Τώρα που η αγωνιστική δράση έχει ολοκληρωθεί ο De Puniet θα συνεχίσει την αποκατάσταση του τράυματός του στον αριστερό αστράγαλο, μετά από ατύχημα που είχε το καλοκαίρι σε προπόνηση motocross. "Πριν επισκεφτώ το νοσοκομείο για να αφαιρέσω επτά βίδες από τον αστράγαλό μου, ήθελα να περάσω από την έκθεση EICMA μαζί με τον Lucio και πραγματικά πέρασα καταπληκτικά", δήλωσε ο De Puniet. "Οι οπαδοί και οι υποστηρικτές της ομάδας μας υποδέχτηκαν θερμά. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή τους και ελπίζω στο μέλλον να τους ανταμείψουμε με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα."

 

Ο Cecchinello από την πλευρά του πρόσθεσε: "Η EICMA είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις για όσους ασχολούνται με τη μοτοσυκλέτα και ταυτόχρονα μια εξαιρετική ευκαιρία για τους οπαδούς να συναντήσουν τους αγαπημένους τους αναβάτες. Ο Randy είναι πολύ φιλικός και θερμός με όλους και σίγουρα θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη έκθεση και του χρόνου χάρις στη φιλοξενία και τη θέρμη των υποστηρικτών μας."

 

Η ομάδα της LCR Honda θα επιστρέψει στις πίστες με τη νέα χρονιά στις προγραμματισμένες δοκιμές τoυ Κατάρ, το Φεβρουάριο.

De Puniet
De Puniet

Επόμενο άρθρο »

DOVIZIOSO: Τα μελλοντικά πλάνα του Ιταλού.

« Προηγούμενο άρθρο

PREZIOSI: O νέος κινητήρας της Ducati και το πλάνο για τα 1000cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα