• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Η ομάδα του Antonio Banderas αρχίζει να σχηματίζεται.
Οι λεπτομέρειες για τη νέα ομάδα.
Νέα 19/11/2009 - 09:17

Αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της ομάδας του Antonio Banderas στη νέα κατηγορία Moto2. Ο επικεφαλής της ομάδας, Dani Devahive explained to εξήγησε ότι η ομάδα θα ονομάζεται "Team Jack & Jones by Antonio Banderas" και θα συμμετέχει στην Moto2 το 2010, με τα συμβόλαιο να υπογράφονται μέσα στην εβδομάδα.

 

Οι αναβάτες θα είναι ο Joan Olivé, που τερμάτισε ένατος φέτος στα 125cc και ο Kenny Noyes. Η μοτοσυκλέτα είναι κατασκευασμένη από την Promoracing Moto2 και δοκιμάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Valencia.

 

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι μετά από 10 χρόνια δουλειάς στο Ισπανικό Πρωτάθλημα με σε άλλα εθνικά Πρωταθλήματα, πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η συμμετοχή στο Παγκόσμιο, με μια δικιά μας ομάδα. Η νέα κατηγορία Moto2 είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξουμε τις δυνατότητές μας", δήλωσε ο Devahive.

 

"Ο Antonio είναι θερμός υποστηρικτής της μοτοσυκλέτας αλλά και των αγώνων. Αρχικά, ήρθε σε επαφή μαζί μας όταν αναζητούσαμε χορηγό. Είδε την ιστορία μας και τί είχαμε πετύχει στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και αποφάσισε να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Ο ίδιος θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα και φυσικά θα βοηθήσει σε θέματα δημοσιότητας."

 

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη τον Ιανουάριο, ή το Φεβρουάριο του 2010. "Ο Antonio έχει ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα, αλλά παρόλα αυτά θα προσπαθήσει να βρεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Έχει συνηθίσει να ξυπνάει στις 4 το πρωί στο Los Angeles για να δει ζωντανά τους αγώνες!", τόνισε ο Devahive.

Επόμενο άρθρο »

Ο Valentino Rossi σε αγώνα motocross - Δείτε το video.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Χειρουργείο και ανάρρωση.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα