• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Νέα ευκαιρία στην Αργεντινή
Αναρρώνει ο Ισπανός από τους τραυματισμούς του
Νέα 27/03/2019 - 10:22

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι καθόλου καλοί για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος βιώνει μια άνευ προηγουμένου κακοτυχία με συνεχείς τραυματισμούς.

 

Οι πιο πρόσφατοι από αυτούς είναι στο σκαφοειδές του χεριού (σε προπόνηση) και το σπασμένο πλευρό που απέκτησε στο Qatar.

 

Εκεί ο Jorge πήρε την 13η θέση στον Αγώνα, κάνοντας παράλληλα το ντεμπούτο του με χρώματα της νέας του ομάδας, της Repsol Honda.

 

Το μεγάλο κενό ανάμεσα σε Qatar και Αργεντινή, βοήθησε τον Lorenzo να αναρρώσει κι άλλο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τον Αγώνα αυτής της Κυριακής.

 

«Το πρώτο μου μέλημα αυτό το διάστημα είναι να αναρρώσω πλήρως. Ο καρπός μου είναι καλύτερα, ενώ και ο πόνος στα πλευρά έχει βελτιωθεί».

 

Σε λίγες ώρες θα ξαναμπεί για δεύτερη φορά στην πίστα και θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό στην Losail.

 

«Αν και δεν πήραμε τη θέση που θέλαμε, το Qatar μας έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική με την Honda».

 

«Στην Αργεντινή θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα μας».

 

Στον περσινό, χαοτικό, Αγώνα της Αργεντινής, ο Jorge Lorenzo είχε πάρει την 15η θέση, οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα της Ducati.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα στην πίστα της Termas, είναι η 3η θέση που είχε κερδίσει στον Αγώνα του 2014 (με Yamaha), στο ντεμπούτο της πίστας στο Ημερολόγιο Αγώνων του MotoGP.

 

«Η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι από τις καλύτερες για μένα, αλλά με την Honda μου παρουσιάζεται μια καινούργια ευκαιρία».

Επόμενο άρθρο »

Πορεία προς το άγνωστο

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα