• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πορεία προς το άγνωστο
Για την ομάδα της Tech3
Νέα 27/03/2019 - 13:11

Η πορεία της Red Bull KTM Tech3 προς τον δεύτερο Αγώνα της χρονιάς στην Αργεντινή, είναι μια πορεία προς το άγνωστο για την Γαλλική ομάδα.

 

Στόχος της ομάδας για το Γύρο στην Termas de Rio Hondo, είναι να μπουν στους βαθμούς οι δυο αναβάτες της, ο Miguel Oliveira και ο Hafizh Syahrin.

 

«Ο πρώτος Αγώνας είχε ενδιαφέρον και είδαμε τον Miguel να κάνει δυνατή παρουσία αλλά να χάνει στους τελευταίους γύρους, κάτι λογικό καθώς ακόμα μαθαίνει».

 

«Την ίδια στιγμή ήταν ένας δύσκολος Αγώνας για τον Hafizh», σχολίαζε ο Herve Poncharal, ο ιδιοκτήτης της Tech3.

 

Πέρυσι ο Αγώνας στην Αργεντινή είχε προσφέρει έντονες συγκινήσεις για την Tech3, η οποία είχε μοτοσυκλέτες της Yamaha στη διάθεσή της.

 

«Το 2018 αποτελεί μια καταπληκτική ανάμνηση για τους δυο οδηγούς μας. Ο Zarco πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη, ενώ ο Hafizh ήταν δυνατός και τερμάτισε 9ος».

 

Βέβαια ο Poncharal ξέρει ότι φέτος, με τις μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, δεν θα πρέπει να ελπίζει σε αντίστοιχα αποτελέσματα.

 

«Είδαμε ότι όλοι είναι πάρα πολύ κοντά κι εμείς είμαστε ακόμα στη διαδικασία της εκμάθησης και όχι σε μια θέση για να παλέψουμε για την πρώτη πεντάδα».

 

«Ο στόχος για τους οδηγούς μας είναι να μπουν στους βαθμούς. Ελπίζουμε ότι οι δικοί μας, μαζί με τους Espargaro και Zarco θα βοηθήσουν το όλο project της ΚΤΜ να δυναμώσει».

Επόμενο άρθρο »

Στην εντατική ο Arenas

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Νέα ευκαιρία στην Αργεντινή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα