• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Οι πρώτοι Αγώνες;
Θα είναι δύσκολοι!
Νέα 25/02/2019 - 13:57

Ένα αρκετά μεγάλο βήμα μπροστά έγινε για τον Jorge Lorenzo χτες, δεύτερη ημέρα των επίσημων δοκιμών του MotoGP στο Qatar.

 

Ωστόσο ο Ισπανός λέει ότι πρέπει να κάνει υπομονή, ενώ προβλέπει ότι οι πρώτοι Αγώνες του Πρωταθλήματος θα είναι δύσκολοι.

 

Το Σάββατο, ο Lorenzo έλεγε ότι δυσκολεύεται να βρει μια άνετη θέση οδήγησης πάνω στην RC213V του. Χτες έγινε ένα βήμα, αν και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 18η θέση.

 

Αλλά και στη φυσική του κατάσταση είδε βελτίωση. «Δεν κουράζομαι τόσο πια. Βελτιώσαμε και την εργονομία, αλλά έχουμε περιθώρια για να γίνει τέλεια».

 

«Νοιώθω όμως καλύτερα. Προς το τέλος με πονούσε λίγο ο καρπός και σταματήσαμε. Όμως σε γενικές γραμμές είμαι καλύτερα και δουλέψαμε στο set-up για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα».

 

«Η θέση μας δεν είναι φανταστική, αλλά πλησιάζουμε τους πιο γρήγορους. Χτες ήμασταν 2 δευτερόλεπτα πίσω και τώρα είμαστε 1,1».

 

«Κι αν συνεχίσουμε και δουλεύουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε θα πλησιάσουμε κι άλλο. Βέβαια δεν υπάρχει χρόνος. Έτσι οι πρώτοι Αγώνες θα είναι δύσκολοι, αλλά σιγά-σιγά θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

 

Σαφώς και ο Jorge δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με το πονεμένο αριστερό του καρπό. Κι εξηγεί:

 

«Στα φρένα και όταν επανέρχεσαι από τη μέγιστη κλίση, όταν έχεις κανονική θέση πάνω στη μοτοσυκλέτα, τότε είναι που πονά περισσότερο».

 

«Στην αρχή της ημέρας ήταν καλά ο καρπός, αλλά τις τελευταίες δυο ώρες με πονούσε λίγο και δεν μπορούσα να κάνω πολλούς γύρους. Σίγουρα είναι δύσκολα και χάνουμε χρόνο σε όλες τις στροφές».

 

«Όμως βλέπω τη δυναμική της μοτοσυκλέτας. Προφανώς και οι άλλοι κατασκευαστές δεν κοιμούνται και είναι ανταγωνιστικοί. Αν συνεχίσουμε και δουλεύουμε σκληρά, τ’ αποτελέσματα θα έρθουν».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ούτε καν!

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Στο σωστό δρόμο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα