• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Στο σωστό δρόμο
Για να πάρουμε νίκες!
Νέα 25/02/2019 - 12:37

Ο Alex Rins έβαλε τη Suzuki του στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους χτες, δεύτερη ημέρα των επίσημων δοκιμών στην πίστα Losail του Qatar.

 

Μετά τη δυνατή του παρουσία και στις δοκιμές της Sepang, ο αναβάτης της Suzuki δείχνει όλο και πιο κοντά στο βασικό του στόχο για φέτος: να πάρει νίκη ή νίκες στο Πρωτάθλημα!

 

«Αν ήταν αύριο ο Αγώνας, θα ξεκινούσαμε με πολλή χαρά κι αυτό επειδή, όπως βλέπετε, κάνουμε πολύ καλή δουλειά», σχολίαζε χτες ο Ισπανός.

 

«Η ομάδα κι εγώ είμαστε χαρούμενοι. Επιβεβαιώσαμε αυτά που δοκιμάσαμε στην Sepang, αλλά είδαμε και καινούργια εξαρτήματα, όπως τη νέα εξάτμιση. Είμαστε στο σωστό δρόμο».

 

Σε ποιους τομείς βελτιώθηκε; «Λίγο στα φρένα, σ’ έναν τομέα που είχα ζητήσει βελτίωση από την Suzuki στα τέλη της περασμένης σεζόν και σίγουρα κάναμε ένα μικρό βήμα».

 

«Σε γενικές γραμμές η μοτοσυκλέτα είναι περίπου ίδια με πέρυσι, χωρίς κάποια μεγάλη αλλαγή. Όμως οι μικρές αλλαγές που κάναμε βοήθησαν».

 

Η Suzuki φέτος δεν έχει τις παραχωρήσεις που είχε πέρυσι και τις οποίες θα συνεχίσουν να έχουν Aprilia και KTM.

 

Όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα του 2017, όταν είχαν πάρει λάθος κατεύθυνση με τον κινητήρα.

 

Άρα μπορούν να ονειρεύονται την πρώτη τους νίκη, στη μετά-Vinales εποχή;

 

«Ελπίζουμε!» απαντά ο Rins. «Αυτός είναι ο στόχος, ειδικά μετά τις πολλές 2ες και 3ες θέσεις πέρυσι, και νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

 

«Το να κερδίσεις είναι δύσκολο, σίγουρα, αλλά ακόμα κι αν δεν κερδίσουμε εδώ στο Qatar, υπάρχουν άλλοι 18 Αγώνες».

 

«Εδώ, στον πρώτο Αγώνα, όλοι θέλουν να κερδίσουν και όλοι θέλουν να είναι στο βάθρο. Έτσι νομίζω ότι πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα δούμε που είμαστε».

 

«Αύριο θα κάνουμε και μια προσομοίωση Αγώνα για να δούμε που είμαστε και πως είναι η φθορά των ελαστικών».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Οι πρώτοι Αγώνες;

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Η νέα Panigale V4 R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα