• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ούτε καν!
Δεν μπορούμε να σκεφτούμε γι’ Αγώνα ακόμα
Νέα 25/02/2019 - 14:50

Έχοντας επιστρέψει στη δράση από το σοβαρό του τραυματισμό στο δεξί αστράγαλο πέρυσι, ο Cal Crutchlow παραδέχεται ότι απέχει ακόμα αρκετά από το να είναι έτοιμος.

 

Ο Βρετανός ήταν φανερά εκνευρισμένος το Σάββατο, την πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Qatar, όταν και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την Honda του.

 

Χτες η κατάσταση βελτιώθηκε αλλά και πάλι, όπως τονίζει στις δηλώσεις του, δεν θα μπορούσε ούτε καν να σκέφτεται για τον Αγώνα στις 10 Μαρτίου.

 

«Σταματήσαμε νωρίς σήμερα μιας και δεν είχε νόημα. Κάναμε γύρους στην πίστα χωρίς νόημα, χωρίς κάποιο σκοπό».

 

«Ο βασικός σκοπός μας είναι να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Σήμερα ήταν περίεργη ημέρα επειδή δοκιμάσαμε κάποιες ρυθμίσεις στη γεωμετρία».

 

«Ακόμα και χτες δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό από την Sepang. Όχι εντελώς διαφορετικό, απλά άλλες ρυθμίσεις. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το βασικό μας set-up γι’ αυτή την πίστα, που όλες οι Honda δυσκολευόμαστε».

 

«Στην Sepang είχαμε θέματα με το μπροστινό, όμως εδώ είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα και φαίνεται στους χρόνους. Ελπίζω ότι αύριο θα είμαστε λίγο πιο γρήγοροι».

 

Με τον ίδιο αλλά και τον Marc Marquez τραυματία, ενώ ο Jorge Lorenzo είναι καινούργιος με την Honda, η εξέλιξη της Honda δεν είναι εκεί που θα έπρεπε.

 

Το αποτέλεσμα; «Για την ώρα, ούτε καν μπορούμε να σκεφτούμε για Αγώνα. Τουλάχιστον στο γκαράζ μου. Έχουμε πολλά να κάνουμε».

 

«Τα προβλήματα που είχαμε είχαν καλυφθεί στην Μαλαισία, που είναι μια ιδιαίτερη πίστα. Εδώ φαίνονται σε μεγαλύτερο βαθμό».

 

«Ακόμα δεν έχω καλή αίσθηση με το μπροστινό αυτής της μοτοσυκλέτας. Ό,τι και να κάνουμε, ό,τι και να αλλάζουμε, δεν είναι αυτό που είχαμε συνηθίσει».

 

«Και το πρόβλημα είναι παντού, σε όλους τους τομείς: στην είσοδο, στη μέση και στην έξοδο της στροφής».

 

«Το θέμα είναι ότι ο Jorge δεν είχε οδηγήσει την προηγούμενη μοτοσυκλέτα πολύ κι έτσι σκέφτεται κάτι, ενώ εγώ κι ο Marquez λέμε κάτι άλλο. Κι ο Taka δουλεύει πάνω σε κάτι διαφορετικό. Αυτό δεν μας βοηθά».

 

Τέλος, μίλησε και για το πόσο τον περιορίζει ο τραυματισμός του στον αστράγαλο.

 

«Το θέμα είναι η αίσθησή μου με το πίσω φρένο. Δεν είναι καλή ενώ δεν θέλω και να χρησιμοποιήσω το φρένο στον αντίχειρα».

 

«Φοράω και μια μπότα πολύ μεγάλη και η αίσθησή μου δεν είναι καλή. Χρησιμοποιώ αρκετά το πίσω φρένο και τώρα, το θέμα είναι ότι δεν νοιώθω αν το πόδι μου είναι εκεί».

 

«Συνήθως έχω το πόδι μου ένα 70% στο γύρο και τώρα το έχω 95% και δεν το καταλαβαίνω, απλά επειδή δεν το νοιώθω!»

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Δεν ακολουθούσα κάποιον

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Οι πρώτοι Αγώνες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα