• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Επέστρεψε η δύναμη
Αλλά Ducati/Yamaha «πολύ μπροστά»
Νέα 24/02/2019 - 09:13

Καινούργια δεδομένα για τον Marc Marquez, ο οποίος μέχρι πρότινος θεωρούσε ότι δεν θα ήταν έτοιμος για τους πρώτους Αγώνες του Πρωταθλήματος.

 

Αντ’ αυτού και μετά από ένα «τεράστιο βήμα» που έκανε ανάμεσα στο τεστ της Sepang και σ’ αυτό του Qatar, είναι βέβαιος ότι θα είναι κοντά στο 100% για το πρώτο GP.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη φυσική μου κατάσταση, διότι μετά το τεστ στην Sepang κάναμε ένα τεράστιο βήμα. Πονάω λίγο, αλλά πλέον η δύναμη επέστρεψε».

 

«Τώρα φαίνεται ότι είμαι πολύ κοντά στο να οδηγώ με το κανονικό μου στυλ».

 

Πάντως, παρά τα ευχάριστα για τη φυσική του κατάσταση, ο Marquez είχε ένα δύσκολο βράδυ χτες, κάνοντας τον 10ο χρόνο, έχοντας και μια πτώση στην 16η στροφή.

 

«Είχαμε κάποια θέματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και πρέπει να τα δουλέψουμε επειδή η Ducati και η Yamaha είναι πολύ μπροστά από εμάς».

 

«Είναι γεγονός ότι σ’ αυτή την πίστα υποφέρουμε κι έχουμε μόνο δυο ημέρες. Έτσι, πρέπει να δουλέψουμε με διαφορετικό τρόπο για να τους φτάσουμε».

 

«Στην Μαλαισία η μοτοσυκλέτα ήταν πιο εύκολη στην οδήγηση. Εδώ όλες οι Honda δυσκολευόμαστε λίγο περισσότερο».

 

Τουλάχιστον το θέμα του κινητήρα έχει αποφασιστεί: «Ναι, λίγο-πολύ το είχαμε αποφασίσει από την Μαλαισία και θα πάμε με αυτόν με τις καινούργιες προδιαγραφές».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δυο τεράστιας σημασίας ημέρες

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα