• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μάλλον στην Honda
Θα κλείσω την καριέρα μου
Νέα 18/02/2019 - 12:16

Πρόθεση του Jorge Lorenzo, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ισπανός, είναι να ολοκληρώσει την αγωνιστική του καριέρα στην ομάδα της Repsol Honda.

 

O 31χρονος κινδύνευσε να μείνει χωρίς ομάδα φέτος, όταν είχε γίνει γνωστό από μήνες ότι δεν θα συνέχιζε με την Ducati μετά το τέλος και του 2018.

 

Όντας κοντά στην αποχώρηση, το παραδέχτηκε και ο ίδιος άλλωστε, ξαφνικά έκανε μια πραγματικά εντυπωσιακή κίνηση κι εξασφάλισε συμβόλαιο με την Repsol Honda.

 

Πήρε τη θέση του αποχωρήσαντα Dani Pedrosa και θα είναι ο νέος ομόσταυλος του Marc Marquez μέχρι τουλάχιστον το 2020.

 

Μιλώντας αυτές τις ημέρες στο Sky Italia, ο Ισπανός είπε:

 

«Είχα αυτή την ευκαιρία με την Honda κι έτσι το 2018 είχε χαρούμενο τέλος. Δεν θα πω ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Honda, αλλά ίσως είναι η τελευταία μου ομάδα».

 

«Τα αποτελέσματα θα το πουν αυτό, αλλά σίγουρα αυτή είναι η πρόθεσή μου. Δεν σκέφτομαι πια την Ducati. Ξέρω ότι όταν φτιάξουμε τη μοτοσυκλέτα, θα μπορώ να είμαι στην κορυφή».

 

Το δίδυμο Marquez-Lorenzo έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η Dream Team του MotoGP, μιας και οι 2 τους έχουν πάρει όλους τους Τίτλους από το 2013 και μετά.

 

«Αν δει κανείς τους αριθμούς, σίγουρα είμαστε ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος», συνέχισε να λέει ο Jorge.

 

«Μερικές φορές μπορείς να παίρνεις Πρωταθλήματα επειδή ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο υψηλός».

 

«Ωστόσο σε ταλέντο και σε ταχύτητα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, απ’ ό,τι λένε οι αριθμοί. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

 

Ο Jorge αναρρώνει από το κάταγμα στο σκαφοειδές που υπέστη μετά από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησής του.

 

Η πορεία της ανάρρωσής του πάει καλύτερα από το αναμενόμενο και ο Ισπανός είναι βέβαιος ότι θα συμμετάσχει στις δοκιμές του Qatar αυτό το Σ/Κ.

 

Λόγω του τραυματισμού του, ο Lorenzo δεν είχε καταφέρει να δώσει το παρών στην πίστα της Sepang για το πρώτο τεστ του 2019.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Test @ Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Παρουσίαση KRT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα