• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Test @ Phillip Island
Εντυπωσίασε την 1η ημέρα ο Bautista
Νέα 18/02/2019 - 13:32

Ο νεοφερμένος στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul, Alvaro Bautista, ξεκίνησε με το δεξί το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Αυτό διεξάγεται στην πίστα του Phillip Island, λίγες μόνο ημέρες προτού ξεκινήσει κι επίσημα η σεζόν με το Γύρο της Αυστραλίας.

 

Οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας του Πρωταθλήματος, μοιράζονται την πίστα μαζί με τους αναβάτες της κατηγορίας Supersport.

 

Ο Bautista μπήκε δυνατά από το πρωί και στο πρώτο session έκανε 1:30,743 κάτω δηλαδή από το ρεκόρ πίστας που έκανε πέρυσι στον Αγώνα ο Marco Melandri.

 

Ο Melandri έκανε το 1:30,848 οδηγώντας Ducati, επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι η κόκκινη μοτοσυκλέτα είναι παραδοσιακά δυνατή στο Phillip Island.

 

Με το 1:30,743 ο Bautista εντυπωσίασε και κράτησε πίσω του την Yamaha του Alex Lowes για 4 δέκατα στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ο Lowes μπορεί και πάλι να συμβιβάστηκε με τη 2η θέση, ωστόσο έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο δύσκολος αντίπαλος θα είναι η R1 στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Την 3η θέση, με διαφορά μόλις 43χιλ πίσω από την Yamaha και τον Lowes πήρε ο Jonathan Rea.

 

Η επιβεβαίωση για τη δυναμική της νέας BMW ήρθε και στην Αυστραλία, με τον Tom Sykes να πετυχαίνει τον 4ο καλύτερο χρόνο.

 

Πιο πίσω, στην 5η θέση, συναντούμε τον αντικαταστάτη του Sykes στην ομάδα της Kawasaki, τον Leon Haslam.

 

Έτσι, ο διπλός νικητής του περσινού Γύρου στο Phillip Island, ο Marco Melandri, υποχώρησε στην 6η θέση, οδηγώντας από φέτος Yamaha.

 

Ο Michael Van der Mark ήταν 7ος και τρία δέκατα πιο αργός από τον ομόσταυλό του στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, τον Alex Lowes.

 

Εξαιρετική η επίδοση και του Sandro Cortese, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Supersport πέρυσι, ο οποίος ήταν 8ος.

 

Έτσι είχαμε 4 μοτοσυκλέτες της Yamaha στις 8 πρώτες θέσεις. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Markus Reiterberger (BMW) και Toprak Razgatlioglu (Kawasaki).

 

Στο τεστ του Phillip Island έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Moriwaki Althea Honda, με τον Leon Camier να κάνει τον 11ο χρόνο, 1,7’’ μακριά από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

35 διάσημοι εύχονται στον Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μάλλον στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα