• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Παρουσίαση KRT
Τα νέα χρώματα της Kawasaki
Νέα 18/02/2019 - 11:15

Η Kawasaki Racing Team, η Πρωταθλήτρια ομάδα των SBK-Motul, μόλις 6 ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν μας αποκάλυψε τα νέα της χρώματα.

 

Η παρουσίαση έγινε στο Silverwater Resort, με τους Jonathan Rea και Leon Haslam να μας παρουσιάζουν τη μοτοσυκλέτα που έχει κυριαρχήσει στο Πρωτάθλημα τα 4 τελευταία χρόνια.

 

Οι ομάδες και οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρίσκονται ήδη στην Αυστραλία, όπου αυτό το Σ/Κ θα ξεκινήσει η σεζόν με το Γύρο του Phillip Island.

 

Το Silverwater Resort βρίσκεται πολύ κοντά στην πίστα της Αυστραλίας, όπου σήμερα και αύριο διεξάγονται οι τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη της χρονιάς.

 

Μιλώντας στην παρουσίαση της ομάδας, ο Rea είπε:

 

«Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, μου λέει ότι πρέπει να είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος με την ομάδα».

 

«Έχουμε την καλύτερη ομάδα και την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να βρω το δρόμο μου με τη μοτοσυκλέτα. Μόλις το έκανα πέρυσι, ήμασταν ανίκητοι».

 

Για τη νέα του Ninja, είπε:

 

«Την αγάπησα από τα πρώτα τεστ. Θα δεθούμε και σιγά-σιγά θα ερωτευθούμε κι ελπίζω ότι θα γράψουμε μαζί μια ωραία ιστορία και φέτος».

 

Ο Haslam, που επιστρέφει στα SBK για πρώτη φορά μετά το 2015, σχολίασε:

 

«Περιμένω κάποια στιγμή ότι θα ξυπνήσω… είναι σαν όνειρο όλο αυτό! Πέρασα 9 ωραία χρόνια εδώ, αλλά ποτέ δεν είχα μια τέτοια ευκαιρία».

 

«Ποτέ δεν ήμουν με τέτοια ομάδα, που έχει κυριαρχήσει τα 4 τελευταία χρόνια. Απλά ανυπομονώ να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Μάλλον στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Χρόνια Πολλά Marc!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα