• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Προπονήσεις και προετοιμασίες για το 2019
Νέα 15/02/2019 - 12:55

Χθες ήταν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, γι’ αυτό και εμείς θα ευχηθούμε σε όλους τους λάτρεις της ταχύτητας και τους ερωτευμένους με τις μοτοσυκλέτες τους, Χρόνια Πολλά!

Ένας από αυτούς τους ερωτοχτυπημένους είναι και ο Δημήτρης Καρακώστας. Ο νεαρός οδηγός της Supersport, όπως γράφει παρακάτω, δεν χρειάζεται αγάπη αλλά ενθουσιασμό. Και τον βρήκε στη μοτοσυκλέτα του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You need love I want excitement 💥💥 📷 @christoskp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Καρακώστας (@espresso_piloti7) στις 12 Φεβ, 2019 στις 8:53 πμ PST

 

Όμως ας αφήσουμε τους έρωτες και ας περάσουμε στις προπονήσεις. Ο περσινός Πρωταθλητής της Superbike, Λευτέρης Πίππος, έκανε προπόνηση με R3 Yamaha στην πίστα της Σπάρτης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#yamaha #racing #yamahar3 #pippos91racingteam #training #rider #motorcycle #eneosoil #spy #training💪 #wheelcity24 #michelinmotorsport #pipposracingteam #pipposracingstore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Pippos (@lefterispippos) στις 10 Φεβ, 2019 στις 8:47 πμ PST

 

Σε παρόμοια διάθεση βρίσκεται και ο Γιώργος Μαρκεζίνης. Ο οδηγός της Superbike πριν λίγες μέρες πρότεινε στους φίλους του να πάνε για προπόνηση motocross, όμως εμείς αναρωτιόμαστε…έγινε τελικά η προπόνηση;

Οι προπονήσεις συνεχίζονται και για τον Βασίλη Παντελεάκη. Ο νεαρός οδηγός δεν έχει σταματήσει να προετοιμάζεται για τη σεζόν του 2019, πάντα μαζί με τον πατέρα του. Και από ότι βλέπουμε κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προπόνηση στα πάτρια εδάφη Spartans Full Gasss 💪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VasilisPanteleakis#3 (@vasilispanteleakis3) στις 9 Φεβ, 2019 στις 3:41 πμ PST

 

Οι οδηγοί της κατηγορίας Racing, Γιώργος Κίτσος και Ανδρέας Λεφέβρ, καθώς είναι και μέλη του ΣΟΑΜ είχαν την ευκαιρία να πάνε στην Κρήτη στο Αεροδρόμιο που είχε διεξαχθεί παλαιότερα Αγώνας του Π.Π.Τ.

Ίσως λοιπόν να υπάρξει φέτος κάποιος Αγώνας στην Κρήτη; Θα μάθουμε πολύ σύντομα!

Για το τέλος αυτή τη φορά, κρατήσαμε μια χαριτωμένη αλλά και χιουμοριστική δημοσίευση. Όπως είναι φυσιολογικό πολλά παιδιά ακολουθούν τα βήματα των γονέων τους. Έτσι γίνεται και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 Για την ακρίβεια, ο οδηγός της Racing Βασίλης Στάμου μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία του γιού του πάνω στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα του, με έναν χιουμοριστικό τρόπο.

 

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύσεις από τους Έλληνες οδηγούς την περασμένη εβδομάδα. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Η ΚΤΜ επιτίθεται στην Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

«Καλό βήμα» για Oliveira

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα