• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Καλό βήμα» για Oliveira
Κοντά στην καλύτερη ΚΤΜ, τον Zarco
Νέα 15/02/2019 - 10:30

Μπορεί από τους rookies ο Pecco Bagnaia να έκλεψε – και δικαίως – τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο και ο Miguel Oliveira έκανε ένα «καλό βήμα» στο τεστ της Μαλαισίας.

 

Ο Πορτογάλος ήταν ο τελευταίος από τους αναβάτες των ομάδων στα τεστ της Ισπανίας (Valencia/Jerez), ωστόσο επανήλθε δριμύτερος στην Μαλαισία.

 

Ο νεοφερμένος στην κατηγορία Oliveira, ήταν 19ος στην Sepang αλλά το σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον πρώτο.

 

Αυτή ήταν στα 2,6’’ στην πίστα της Jerez, ενώ στην Sepang έπεσε στο 1,7’’ παρά το γεγονός ότι η πίστα της Μαλαισίας είναι μεγαλύτερη από την Ισπανική.

 

Αυτό όμως που ικανοποίησε περισσότερο τον Πορτογάλο, ήταν η θέση του σε σχέση με τις άλλες ΚΤΜ.

 

«Καμμία σχέση με τα περσινά τεστ!», έλεγε ένα χαρούμενος Oliveira. «Κοιτάω πάντα τις άλλες ΚΤΜ κι επιτέλους ήμουν μόνο 3 δέκατα πίσω από τον Zarco, που έχει 3 χρόνια παρουσίας στην κατηγορία».

 

«Ο Pol έχει πιο πολλά χρόνια και είναι η 3η του χρονιά με ΚΤΜ, ενώ εμένα μόλις το 3ο τεστ και η διαφορά μας ήταν στα 2 δέκατα».

 

«Σίγουρα κάναμε βήμα μπροστά και δουλεύουμε καλά με την ομάδα! Είμαι χαρούμενος».

 

Ο Πορτογάλος παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι του ήταν δύσκολο να εντοπίσει που ακριβώς θα χρειαστεί να βελτιωθεί.

 

«Είναι δύσκολο να πω που πρέπει να βελτιωθώ, όμως ένα είναι σίγουρο: δεν έχουμε πάρει το καλύτερο δυνατό από τη μοτοσυκλέτα ακόμα».

 

«Ίσως να μπορούσα να πάω μερικά δέκατα ακόμα πιο γρήγορα. Έχουμε δυνατότητες και με τα φθαρμένα ελαστικά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει στο Qatar».

Επόμενο άρθρο »

Greek Social Media!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki μιμείται την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα