• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Καμμία δικαιολογία!
Το 2019 πρέπει να βελτιωθούμε
Νέα 07/01/2019 - 11:25

Ο Romano Albesiano της Aprilia, τονίζει σε δηλώσεις του ότι η ομάδα δεν θα έχει καμμία δικαιολογία φέτος και θα πρέπει να δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο στο MotoGP.

 

Η Aprilia καλωσόρισε στις τάξεις της δυο δυνατά ονόματα, για να πλαισιώσουν τον έμπειρο Aleix Espargaro: αφενός τον Andrea Iannone και αφετέρου τον Bradley Smith.

 

Ο Iannone έχει καταφέρει να κερδίσει Αγώνα MotoGP με την Ducati, ενώ στο βάθρο έχει ανέβει και ο Bradley Smith.

 

Πριν από μερικούς μήνες, ο Albesiano είχε παραδεχτεί ότι κάτι δεν ήταν σωστό στην εξέλιξη της Aprilia πέρυσι.

 

Είναι όμως πεπεισμένος ότι τα νέα πρόσωπα θα βοηθήσουν για να αλλάξει η εικόνα του εργοστασίου στη μεγάλη κατηγορία και να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

 

«Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες για το 2018, ειδικά μετά το τέλος του 2017, όταν ήμασταν σταθερά στη δεκάδα και κοντά στην πεντάδα».

 

«Κάτι δεν πήγε καλά στο σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας μας, χάσαμε κάτι στην ισορροπία της RS-GP και δυσκολευτήκαμε πολύ», παραδέχεται και πάλι.

 

Και συνέχισε: «Τώρα ξέρουμε ότι δεν έχουμε καμμία δικαιολογία και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν».

 

«Ξέρω ότι έχουμε δυνατότητες και ότι έχουμε όλα τα συστατικά για να κάνουμε κάτι καλό φέτος».

 

Κλείνοντας, ο Albesiano υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι η πληροφόρηση που θα φέρουν οι Iannone-Smith, από την εμπειρία τους με άλλα εργοστάσια.

 

«Είναι σίγουρα σημαντικό που φέραμε αυτούς τους αναβάτες τόσο για το ταλέντο τους, όσο και για την πληροφόρηση που θα μας φέρουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

 

«Για μια εταιρεία σαν τη δική μας, που έχουμε ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα με μικρό V κινητήρα και τελείως διαφορετική ισορροπία, αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

«Πάντα είναι σημαντικό να δεις την αίσθηση που έχουν αναβάτες προερχόμενοι από άλλες - ας πούμε πιο συμβατικές από την δική μας - μοτοσυκλέτες».

 

«Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μας».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τίτλος το 2019;

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν αγωνιζόμαστε για τα χρήματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα