• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τίτλος το 2019;
Ακόμα δεν θα είμαι έτοιμος!
Νέα 07/01/2019 - 12:19

Μετά από δυο τεστ, σε Valencia και Jerez, ο Jorge Lorenzo ανυπομονεί να ανέβει και πάλι στη νέα του μοτοσυκλέτα, την Honda.

 

Ο ίδιος μίλησε πριν από λίγες ημέρες για την πρώτη του επαφή με την RC213V, λέγοντας ότι πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που του ταιριάζει περισσότερο, σε σχέση με την Ducati.

 

Από την άλλη όμως, θέλει να επισημάνει ότι ακόμα χρειάζεται χρόνο για να μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα διεκδικήσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

«Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος για να παλέψω για τον Τίτλο από την πρώτη μου χρονιά στην Honda», σχολιάζει.

 

«Σίγουρα θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται για τον πρώτο μου Αγώνα στο Qatar, αλλά δεν είναι τόσο απλό και ειδικά τώρα που έχουμε 3-4 τεστ πριν αρχίσει η σεζόν».

 

«Πρέπει να παλέψεις απέναντι στον Marc Marquez που είναι πολύ καλός οδηγός και είναι 6-7 χρόνια στην ίδια μοτοσυκλέτα. Είναι περίπλοκο».

 

«Και όχι μόνο αυτός... πρέπει να παλέψω με τον Andrea Dovizioso, που έχει 7 χρόνια στην Ducati και με τον Valentino Rossi που είναι πάνω από 10 χρόνια στην Yamaha».

 

«Επομένως είναι πολλοί αυτοί που έχουν εμπειρία με τις μοτοσυκλέτες τους και θα είναι δύσκολο να τους κερδίσω. Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος».

 

Μιλώντας γενικότερα, πρόσθεσε στη συνέχεια:

 

«Σε γενικές γραμμές η ζωή μου είναι επιτυχημένη και είμαι τυχερός άνθρωπος, μιας και κάνω αυτό που αγαπάω και, μέχρι τώρα, έχω μια επιτυχημένη καριέρα».

 

«Όταν ήμουν παιδί δεν περίμενα ότι θα κατακτούσα τόσα πολλά. Όπως έχω ξαναπεί, μετά τον πρώτο μου Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία, όλα τ’ άλλα ήταν σαν κάτι έξτρα, σαν δώρο».

 

«Προφανώς και φέτος θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, αλλά φυσικά και δεν είμαι το φαβορί για τον Τίτλο. Όμως στο MotoGP όλα είναι πιθανά».

 

Η παρουσίαση της ομάδας της Repsol Honda θα γίνει στις 23 Ιανουαρίου και λίγες ημέρες μετά, αρχές Φλεβάρη, θα διεξαχθεί το πρώτο τεστ του ’19 στην Sepang.       

Επόμενο άρθρο »

Είναι ένας μικρός Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Καμμία δικαιολογία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα