• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν φοβάται ο Rins
Ότι θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος
Νέα 17/12/2018 - 10:27

Ο Alex Rins δεν φαίνεται να ανησυχεί ότι η Suzuki θα επαναλάβει τα λάθη του πρόσφατος παρελθόντος, όταν το 2017 πήρε λάθος κατεύθυνση στο θέμα του κινητήρα.

 

Εκείνη τη χρονιά το εργοστάσιο - εξαιτίας του λάθους - δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, επανήλθε όμως δριμύτερο το 2018, με οχτώ βάθρα μέσα στη χρονιά.

 

Αυτές οι επιτυχίες όμως, σημαίνουν ότι η Suzuki θα χάσει το δικαίωμα εξέλιξης του κινητήρα μέσα στη σεζόν, κάτι που έκανε όλο το 2018.

 

Μάλιστα από την Ολλανδία και μετά, ο ίδιος ο Rins είχε παραδεχτεί ότι η έλευση ενός νέου μοτέρ είχε βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα.

 

Τώρα η Suzuki πρέπει να πάρει την τελική της απόφαση για τον κινητήρα του 2019, τον οποίο δεν θα μπορεί να εξελίσσει μέσα στην επόμενη σεζόν μιας και έχασε τις παραχωρήσεις.

 

Η ομάδα έφερε ένα νέο μοτέρ στα τεστ της Valencia και τη Jerez, αλλά οι αναβάτες της - βασικά ο Rins - δεν έχουν αποφασίσει αν θα τον κρατήσουν ή όχι.

 

Πάντως ο Ισπανός δεν ανησυχεί, μιας και οι δυο κινητήρες που δοκίμασε του άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

 

«Δεν φοβάμαι γιατί και με τους δυο κινητήρες και με τα δυο πλαίσια που δοκίμασα ήμουν γρήγορος. Τώρα είναι στο χέρι των μηχανικών».

 

«Σίγουρα θα διαλέξουμε την καλύτερη λύση. Κάναμε πολλές συγκρίσεις κι έχουν στα χέρια τους πολλή πληροφόρηση. Τώρα θα διαλέξουν έναν, τον καλύτερο».

 

«Το θετικό είναι ότι ο νέος κινητήρας έχει περισσότερη δύναμη, περισσότερη δυναμική. Δεν θέλω να μιλήσω για τα αρνητικά».

 

Πλέον ο Alex Rins νοιώθει έτοιμος να κερδίσει και Αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση σε τρεις Αγώνες φέτος.

 

«Επιτέλους είμαστε δυνατοί και σε ρυθμό Αγώνα. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Έχουμε καλή μοτοσυκλέτα και είμαι έτοιμος».

Επόμενο άρθρο »

Puig: «Περασμένα μεγαλεία» ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Να το ξανασκεφτούμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα