• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: «Περασμένα μεγαλεία» ο Rossi!
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Marc είναι το νούμερο 1
Νέα 17/12/2018 - 11:15

Ο Team Manager της Repsol Honda, Alberto Puig, μιλά για τον Valentino Rossi και λέει ότι ο Ιταλός αδυνατεί να δεχτεί ότι δεν είναι πλέον το σημείο αναφοράς στους Αγώνες!

 

Ο Vale είναι για πολλούς φίλους του MotoGP ένα ίνδαλμα και ένας αθλητής-πρότυπο με τεράστιες επιτυχίες και 9 Παγκόσμιους Τίτλους.

 

Ωστόσο από το 2009 δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αν και έφτασε πολύ κοντά το 2015.

 

Ήταν η χρονιά με την κόντρα του και το πασίγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε αυτόν και τον Marc Marquez στην Μαλαισία.

 

Η σχέση του Vale με τον Marquez άλλαξε άρδην από εκείνη τη σεζόν και μετά, με τον Alberto Puig πάντως, να αφήνει να εννοηθεί ότι το λάθος το έχει ο Rossi.

 

Μιλώντας σε Ισπανικά ΜΜΕ, ο Puig - που διαδέχτηκε φέτος τον Livio Suppo στην Honda - είπε:

 

«Ο Valentino υπήρξε φοβερός οδηγός κι έχει το σεβασμό μου. Στα 39 του έχει ακόμα την επιθυμία και το ταλέντο να είναι γρήγορος και δεν δέχεται ότι δεν μπορεί να κερδίζει».

 

«Όμως δυσκολεύεται να καταλάβει ότι δεν είναι το σημείο αναφοράς πια, ότι πέρασε η στιγμή του. Κάποιες φορές, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί δεν είναι σωστές».

 

«Αντίθετα δεν έχω δει εκτός ορίων τον Marquez, ή να κάνει κάτι κακόβουλο ενάντια στον Rossi. Όλα ήταν αγωνιστικά συμβάντα».

 

«Σέβομαι τον Rossi, αλλά στη ζωή όλα έχουν το τέλος τους. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Marc είναι το νούμερο 1 τώρα».

 

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, στο GP της Αργεντινής, είχαμε νέα ένταση ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, με τον Marquez να ρίχνει τον Rossi στον Αγώνα.

 

Ο Ισπανός πήγε στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη από τον Ιταλό στο γκαράζ της Yamaha, για να τον διώξει το δεξί χέρι του Rossi, ο Uccio Salucci.

 

Αργότερα, στο GP του Misano, ο Marquez έδωσε το χέρι του στον Valentino Rossi στη συνέντευξη τύπου, με τον Ιταλό να αρνείται να δεχτεί τη χειρονομία του αντιπάλου του.

 

«Δεν ενδιαφέρει καθόλου τον Marquez τι λέγεται στο περιβάλλον του Rossi. Αντιθέτως φαίνεται η αδυναμία στις πράξεις τους», πρόσθεσε ο Puig.

 

«Ο Marc δεν λειτουργεί σαν σούπερ-σταρ και δεν προσποιείται ότι είναι κάποιος που δεν είναι».

 

«Είναι ταπεινός, ακούει, μαθαίνει και σέβεται. Πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι πραγματικός φονιάς, όπως πρέπει να είναι! Είναι προγραμματισμένος για τέρμα γκάζια».

 

«Δεν υπάρχει το τέλειο, αλλά είναι πολύ κοντά. Η τελειότητα είναι το να είσαι ο καλύτερος και αυτός είναι! Δεδομένης της ηλικίας του μάλιστα, έχει και περιθώρια βελτίωσης».

Επόμενο άρθρο »

Δυσαρεστημένος ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν φοβάται ο Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα