• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο οδηγός της χρονιάς
Σύμφωνα με τα βραβεία του Autosport
Νέα 03/12/2018 - 10:47

 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Marc Marquez, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Autosport ως ο οδηγός της χρονιάς.

Ο πλέον 5 φορές Πρωταθλητής MotoGP έχει βραβευτεί με το συγκεκριμένο βραβείο κάθε χρονιά, από την δημιουργία του το 2016.

Οι αντίπαλοι του φέτος, για το βραβείο, δεν περιορίστηκαν μόνο στους συναθλητές τους στο MotoGP, καθώς προστέθηκε στην λίστα ο Πρωταθλητής των SBK-Motul, Jonathan Rea.

Παρά το σκληρό ανταγωνισμό, ο Marquez κατάφερε να αναδειχθεί νικητής του βραβείου. Δεν μπόρεσε όμως να παρεβρεθεί στην τελετή απονομής στο Λονδίνο καθώς ήταν την ίδια μέρα στο Gala της FIM.

Έστειλε όμως βίντεο από την Ανδόρα, στο οποίο έλεγε:

<< Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο όμως είμαι και πολύ λυπημένος επειδή δεν μπόρεσα να είμαι εκεί μαζί με όλους εσάς γιατί είμαι στην Ανδόρα για το Gala της FIM.>>

<< Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του αναγνώστες του Motosport που με ακολουθούν και με υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.>>

<< Είμαι πολύ χαρούμενος, ήρθε η ώρα να το διασκεδάσω. Τα λέμε το 2019. Τέρμα το γκάζι.>>

Ο Marc Marquez  έχει χάσει μόνο ένα τίτλο στην καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία, από την άφιξή του το 2013. Ενώ ήδη ήταν Πρωταθλητής στις κατηγορίες των 125κ.εκ και Moto2.

Μπορεί οι πρώτες του επιτυχίες να οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην ταχύτητα και την επιθετικότητα του, όμως τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει πολύ καλός και στη διαχείρηση του Πρωταθλήματος.

Αυτό το στοιχείο ήταν που τον βοήθησε να επικρατήσει απέναντι στην Ducati φέτος και που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως σύντομα θα ξεπεράσει τον Valentino Rossi, στους Παγκόσμιους Τίτλους, για να γίνει ο σπουδαιότερος οδηγός όλων των εποχών. 

Επόμενο άρθρο »

H Triumph ξεκίνησε θετικά στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Mέσα στην Ακαδημία VR|46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα