• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: Εντυπωσιακό ξεκίνημα.
Ο Αμερικάνος πλασαρίστηκε στη δεκάδα!
Νέα 07/11/2009 - 17:12

Μόλις στην τέταρτη εμφάνιση της καριέρας του με μοτοσυκλέτα MotoGP, ο Ben Spies κατάφερε να γράψει τον ένατο ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Valencia. Η επίδοση είναι πράγματι εντυπωσιακή, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι ο Αμερικάνος έχει ελάχιστη εμπειρία στις συγκεκριμένες αγωνιστικές συνθήκες.

 

Ο Spies, που συμμετείχε τρεις φορές στο παρελθόν σε αγώνες MotoGP με την Suzuki, βελτιώνεται σταθερά από την έναρξη των χθεσινών ελεύθερων δοκιμών. Πάντως, εκτός από τα χρώματά που ο Αμερικάνος έφερε στη μοτοσυκλέτα του από τα WSBK, φαίνεται να έχει φέρει και το ιδιαίτερο οδηγικό του στυλ, με τους κρεμασμένους αγκώνες, που του έδωσε το προσωνύμιο "elbowz".

 

"Tα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι περίμενα, έχοντας μόλις τρεις ώρες εμπειρίας με τη μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Spies μετά τις δοκιμές. "Η μοτοσυκλέτα είναι καταπληκτική, τα λάστιχα δουλεύουν άψογα και από εκεί και πέρα εγώ είμαι εκείνος που πρέπει να βελτιωθεί. Αυτό βέβαια δε θα συμβεί μέσα σε μια μέρα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία μου."

 

"Είμαστε ανταγωνιστικοί, οπότε θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε δυνατά τον αγώνα και να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη μοτοσυκλέτα, θέλω η διαφορά από τους πρωτοπόρους να μικραίνει συνεχώς. Αυτός είναι ο στόχος μου για το συγκεκριμένο αγώνα", συμπλήρωσε ο Αμερικάνος.

 

"Γνωρίζω ότι αγωνίζομαι απέναντι στους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία με τέτοιες μοτοσυκλέτες. Κατά συνέπεια, είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τη θέση μου στο grid", ολοκλήρωσε ο Spies.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA: Πρώτος ο Marquez στο ζέσταμα των 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: "Πηγαίνω για τη νίκη."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα