• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: "Πηγαίνω για τη νίκη."
Δυνατός και αποφασισμένος ο Ισπανός.
Νέα 07/11/2009 - 16:39

Με μια νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Dani Pedrosa θέλει να αφήσει θετικές εντυπώσεις στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και έχει εξ αρχής υποσχεθεί να βάλει τα δυνατά του για ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda θα ξεκινήσει δεύτερος, δίπλα στους Casey Stoner και Jorge Lorenzo και σίγουρα αναμένεται να πιέσει δυνατά για να φύγει από την Valencia με την καρώ σημαία." Στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών κάναμε έναν καλό γύρο, αλλά έχουμε επιπλέον περιθώρια βελτίωσης", δήλωσε ο Pedrosa. "Ο Lorenzo και ο Stoner είναι λίγο πιο γρήγοροι από εμένα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας μας, μέχρι τον αυριανό αγώνα."

 

"Θα πιέσουμε για τη νίκη, διότι δε νομίζω ότι ο αγώνας έχει κριθεί από τώρα. Σίγουρα ο Stoner είναι σε καλή κατάσταση, όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε έναν καλό αγώνα και να διεκδικήσουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα", συμπλήρωσε ο Ισπανός.

 

"Eίναι σημαντικό ότι αγωνίζομαι εντός έδρας και ότι θα έχω την υποστήριξη πολλών οπαδών μου. Θα προσπαθήσω να κάνω μια επίδοση που θα τους ικανοποιήσει, σίγουρα όμως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα με τόσο δυνατούς αντιπάλους", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Repsol Honda.

Επόμενο άρθρο »

SPIES: Εντυπωσιακό ξεκίνημα.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA Κ.Δ. 250cc: Pole Position και πτώση για Debon.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα