• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA Κ.Δ. 125cc: Pole Position για Simon.
Πρώτος ξεκινάει τον αυριανό αγώνα ο Πρωταθλητής.
Νέα 07/11/2009 - 15:10

Την έβδομη φετινή του pole position εξασφάλισε ο Julián Simón στην πίστα της Valencia για τα 125cc. Ο Ισπανός με καλύτερο χρόνο 1’41.472 βρέθηκε πρώτος, μπροστά από τον Simone Corsi (Fontana Racing), τον team mate του στην ομάδα Bancaja Aspar, Bradley Smith και τον αναβάτη της Red Bull KTM, Marc Márquez.

 

Η δεύτερη σειρά αποτελείται από τους Joan Olivé (Derbi Racing Team), Nico Terol (Jack & Jones Team), Marcel Schrotter (Toni – Mang Team) και Pol Espargaró (Derbi Racing Team), με τον Schrotter να ξεπερνάει μια έξοδο στην αρχή των δοκιμών και να επανέρχεται δυνατά, συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Ο Scott Redding είχε επίσης ένα γλύστριμα στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας, αλλά κατάφερε να πάρει την ένατη θέση στη σειρά εκκίνησης, με τον Sandro Cortese (Ajo Interwetten) να συμπληρώνει τη δεκάδα.

 

Ο Sergio Gadea (Bancaja Aspar) σημείωσε πτώση και δεν κατόρθωσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 14η θέση, ενώ πτώση είχε και ο Danny Webb (Degraaf Grand Prix) που ράγισε μάλιστα και ένα κόκκαλο στο δεξί του πόδι. Ο Βρετανός ελπίζει να είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα, από τον οποίο σίγουρα θα απουσιάσει ο Quentin Jacquet που τραυματίστηκε στο θώρακα, κατά τη διάρκεια των πρωινών δοκιμαστικών.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA Κ.Δ. 250cc: Pole Position και πτώση για Debon.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA Κ.Δ. MotoGP: Pole Position για Stoner.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα