• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA Ε.Δ.2 250cc: Ταχύτερος ο Di Meglio.
Ο Γάλλος στην κορυφή των 250cc.
Νέα 07/11/2009 - 11:45

Ο αναβάτης της Mapfre Aspar, Mike Di Meglio πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοση στα ελεύθερα χρομετρημένα του Σαββάτου για τα 250cc, στην Valenica, με χρόνο 1’36.356.

 

Ο Γάλλος ήταν ο ταχύτερος το πρωί του Σαββάτου, δεν κατόρθωσε όμως να ξεπεράσει την καλύτερη επίδοση του Héctor Barberá, από τα χθεσινά δοκιμαστικά. Δεύτερος ακολούθησε ο Alex Debon, 0.212 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή, με τον Barberá να ακολουθεί τρίτος, 0.4 δευτερόλεπτα πιο αργός από το χθεσινό καλύτερο χρόνο του.

 

Ο Hiroshi Aoyama ήταν τέταρτος, όπως και στα ελεύθερα χρονομετρημένα της Παρασκευής, 0.279 δευτερόλεπτα μακριά από το χρόνο του Di Meglio. Πάντως, ο Ιάπωνας ήταν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από το βασικό ανταγωνιστή του για τον Τίτλο, Marco Simoncelli.

 

Ο Ιταλός πραγματοποίησε την όγδοη καλύτερη επίδοση το πρωινό του Σαββάτου, ενώ ο team mate του Aoyama στην ομάδα Scot Honda, Raffaele De Rosa έκλεισε την πρώτη πεντάδα. Οι Álvaro Bautista (Mapfre Aspar Team) και Thomas Luthi (Emmi - Caffe Latte) βρέθηκαν έκτος και έβδομος αντίστοιχα, ανάμεσα στους De Rosa και Simoncelli.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA Κ.Δ. MotoGP: Pole Position για Stoner.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο DOOHAN σε σποτ για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα