• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ήταν αδύνατον!
Να έχω το ρυθμό του Rossi
Νέα 06/11/2018 - 14:51

Ο Maverick Vinales μπορεί να βελτίωσε πολύ τους χρόνους του μετά την όχι καλή του εκκίνηση, ωστόσο παραδέχεται ότι ήταν αδύνατον να φτάσει το ρυθμό του Rossi!

 

Ο Ισπανός δεν ήταν δυνατός στις κατατακτήριες στο βρεγμένο και ως εκ τούτου χρειάστηκε να ξεκινήσει από την 11η θέση τον Αγώνα.

 

Δεν έκανε την εκκίνηση που θα ήθελε και δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει τους μπροστά οδηγούς, παίρνοντας το καλύτερο δυνατό από τον Αγώνα, μια 4η θέση.

 

Όμως ο Vinales είπε μετά τον Αγώνα ότι ακόμα και να μην ξεκινούσε από τόσο πίσω τον Αγώνα, πάλι δεν θα μπορούσε ν’ ακολουθήσει το ρυθμό του Rossi και του Marquez μπροστά.

 

«Αν έκανα χρόνους στο χαμηλό 2:00 ίσως να κέρδιζα τον Αγώνα, αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Η πίστα γλίστραγε και δυσκολευόμουν να κάνω χρόνους και στο ψηλό 2:00».

 

«Τέσσερεις γύρους πριν το τέλος δεν είχα άλλη πρόσφυση στα ελαστικά μου. Τα είχα καταστρέψει. Όμως είμαι χαρούμενος γιατί είχαμε σταθερότητα».

 

«Δεν μπορούσα να κάνω χρόνους στο χαμηλό 2:00 γιατί είχε τόση ζέστη, αλλά επίσης ήμουν κολλημένος πίσω από τον Bautista και από άλλους που δεν ήταν δύσκολο να τους περάσω».

 

«Απομακρύνθηκε η ευκαιρία μου για το βάθρο, αλλά είμαι χαρούμενος που ήμουν αρκετά κοντά στους Alex και Johann  στο τέλος. Έβαλα τα δυνατά μου».

 

«Αν ξεκινούσα από μπροστά και με καθαρή πίστα, ίσως τότε να μπορούσα να κάνω αυτό που έκανα στην Αυστραλία».

 

«Αυτό που είναι σίγουρο είναι το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και είμαι απολύτως ευχαριστημένος».

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Θα γίνουν αλλαγές!

« Προηγούμενο άρθρο

Social Media Τρίτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα