• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Θα γίνουν αλλαγές!
Απέχουμε ακόμα από τα επιθυμητά αποτελέσματα
Νέα 07/11/2018 - 11:05

Στην Yamaha δεν επαναπαύονται μετά τα πρόσφατα καλά αποτελέσματά τους και ψάχνουν τρόπους για να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

 

Παλιότερα ο Lin Jarvis είχε πει ξεκάθαρα ότι η εταιρεία χρειάζεται αλλαγές, νέους ανθρώπους και νέες ιδέες για να βγει από την κρίση.

 

Παρά τη νίκη του Vinales στην Αυστραλία, αυτό παραμένει επιτακτική ανάγκη για τους μπλε, με τον Jarvis να προαναγγέλλει πλέον μεγάλες αλλαγές στον Οργανισμό.

 

Φαίνεται ότι στην Yamaha έχουν αποφασίσει ήδη για το πως θα κινηθούν το 2019, με τον Jarvis να λέει: «Θα έχουμε περισσότερους και θα προσλάβουμε και νέους μηχανικούς».

 

Η πρόσφατη εικόνα της Yamaha δεν καθησυχάζει το εργοστάσιο:

 

«Έχουμε κάνει πάμπολλες συναντήσεις για να βρούμε το δρόμο μας. Ακόμα απέχουμε πολύ από το επίπεδο που θέλουμε να είμαστε. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το 2019».

 

«Η νίκη μας στην Αυστραλία δεν σημαίνει ότι όλοι τώρα θα χαλαρώσουμε και θα πούμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή. Το αντίθετο».

 

Όταν τον πίεσαν να τους πει κάτι παραπάνω για τις επικείμενες αλλαγές, τόνισε:

 

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Για παράδειγμα ο Maverick θα έχει νέο αρχιμηχανικό (σ.σ. τον Esteban Garcia) και νέο coach (σ.σ. στη θέση του Zeelenberg, o Julian Simon)».

 

«Αυτές είναι δυο σημαντικές αλλαγές. Αλλά θα γίνουν και άλλες αλλαγές μέσα στον Οργανισμό μας αλλά και στον τρόπο που θα λύνουμε τα όποια προβλήματα».

 

«Θα φέρουμε μηχανικούς και από την Yamaha και από αλλού. Θα έχουμε αυξημένο ανθρώπινο δυναμικό στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη έχουμε αλλάξει κάποιες προτεραιότητες κι ευθύνες ορισμένων ανθρώπων μας, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε κι εκεί περισσότερους ανθρώπους».

 

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα έχουμε περισσότερους μηχανικούς και θα προσλάβουμε καινούργιους μηχανικούς, αλλά δεν μπορώ να σας πω σε ποιους τομείς».

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati παρεμβαίνει

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ήταν αδύνατον!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα