• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Social Media Τρίτη!
Οι Παγκόσμιοι έκλεψαν την παράσταση!
Νέα 06/11/2018 - 13:57

Ξεκινάμε φυσικά με τους Πρωταθλητές του 2018 στην Moto3, Jorge Martin και την Moto2, Fransesco Bagnaia. Όπως είναι λογικό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλείστηκαν από δημοσιεύσεις για αυτούς τους δύο οδηγούς.

Πολλοί οδηγοί της VR|46 Ακαδημίας ανέβασαν φωτογραφίες στα προφίλ τους για να συγχαρούν τον φίλο τους, Pecco Bagnaia, στην κατάκτηση του πρώτου Παγκόσμιου Τίτλου του. Ο Andrea Migno πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία δίνοντας συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την πρώτη νίκη του Luca Marini και το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Bagnaia.

 

 

Ακόμα δύο φίλοι του που μοιράστηκαν μέσω του Instagram την χαρά για την επιτυχία του Bagnaia είναι ο Lorenzo Baldassari και ο Nicolo Bulega. Ο Baldassari κοινοποίησε μια καταπληκτική φωτογραφία με τον ίδιο και τον Bagnaia να κάνουν σούζες, γράφοντας: <<Συγχαρητήρια φίλε! Το άξιζες. Τέλεια δουλειά φέτος! #PeccoWorldChampion>> . Εννοώ ο Bulega έγραψε στην παρακάτω ανάρτηση: << Πολύ χαρούμενος για εσένα ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ MOTO2! Πολύ ωραίο @ pecco42 🎉 🔥>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congrats mate! You deserved it. Great job this year! #PeccoWorldChampion 👏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorenzo Baldassarri (@7balda) στις 4 Νοέ, 2018 στις 12:45 πμ PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Super contento per te... MOTO2 WORLD CHAMPION! Grandissimo @pecco42 🎉 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolò Bulega (@nicolo_bulega8) στις 4 Νοέ, 2018 στις 4:52 πμ PST

Το βραβείο της καλύτερης δημοσίευσης για τον Pecco Bagnaia, πιστεύουμε πως δίκαια πηγαίνει στην μελλοντική ομάδα του, την Pramac Racing!  Η ομάδα που θα τον έχει το 2019 στο πλευρό της δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας στην λεζάντα:<< Μια συναρπαστική διαδρομή ξεκίνησε στο Κατάρ. Συγχαρητήρια @ pecco42 WORLD CHAMPION #Moto2. Μπράβο στον @ luca_marini_97 και συγχαρητήρια στην @SkyRacingTeam!
Τα λέμε στην Βαλένθια
😜. #pramacracing @MotoGP >>. Και δεν μπορούμε να σας κρύψουμε πως και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τον Pecco να οδηγάει την Desmocedici GP18!

 

 

Περνάμε τώρα στον Πρωταθλητή της κατηγορίας Moto3. Ο Jorge Martin έλαβε συγχαρητήρια από αρκετούς οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας. Πρώτος ήταν ο συνονόματός του, Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι και το παιδικό του είδωλο. Ο Jorge του ευχήθηκε συγχαρητήρια μέσα από την παρακάτω δημοσίευση. << Αυτό θα μπορούσε να τελειώσει μόνο έτσι ... Κερδίζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο! Συγχαρητήρια @ 88jorgemartin! Ήσουν ο ταχύτερος και ο μόνος που μπορούσε να κάνει πραγματική διαφορά από τους άλλους. Άξιζες αυτόν τον τίτλο και έχεις ένα απίστευτο μέλλον μπροστά σου. Συνέχισε την σκληρή δουλειά και θα πετύχεις ό, τι θέλεις να κάνεις.>>

 

 

Μια πιο συναισθηματική ανάρτηση ήταν αυτή του Aleix Espargaro από τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα στην Μαλαισία. Ο συμπατριώτης και φίλος του νεαρού Πρωταθλητή έγραψε: << Το άξιζες πραγματικά, χαρούμενος που βλέπω καλούς ανθρώπους και εργάτες να πετυχαίνουν, μην σταματήσεις μάγκα! Και είμαι πολύ χαρούμενος για τον @valeraalbert άψογη δουλειά με τον Jorge από τους αρχάριους μέχρι εδώ, το αξίζετε όπως και πολλά άλλα! #Martinator # 1 #WorldChampion>>.

 

 

Όμως το σημαντικό ήταν πως και οι δύο νεαροί πρωταθλητές των μικρότερων κατηγοριών έλαβαν συγχαρητήρια από τον Marc Marquez. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP σχολίασε τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι δύο μικρότεροι ηλικιακά Πρωταθλητές.

 

 

Και τώρα περνάμε από τις χαρές, στο ‘’δράμα’’. Όλοι γνωρίζουμε πως η σχέση των Dovizioso – Lorenzo δεν είναι και η καλύτερη την φετινή χρονιά. Και σε αυτό τον Aγώνα είχαμε κάποιες εντάσεις και από τους δύο, οι οποίες είχαν ως αφορμή μια δήλωση του Andrea Dovizioso.  Ο Ιταλός οδηγός της Ducati σε μια ερώτηση από την Ιταλική τηλεορασή, για το ποια είναι γνώμη του για την απουσία του Lorenzo και από αυτό τον Aγώνα απάντησε: << Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα, είναι κάπως περίεργες καταστάσεις ... συμβαίνει συχνά στη Ducati με ορισμένους οδηγούς, αλλά δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες και δεν θέλω να μπω σε περισσότερες. Το αφήνω εδώ, δεν είναι δικό μου πρόβλημά.>>. Από ότι φάνηκε αυτή η δήλωση άναψε φωτίες στον ομόσταυλό του, Jorge Lorenzo, που του απάντησε μέσω του Twitter: << Ένα υπόδειγμα συνεργάτη. Τον χειροκροτούσα κάτω από το βάθρο όταν κέρδιζε και στη συνέχεια ... (Φυσικά, δεν δίνει τη γνώμη του, δεν είναι το πρόβλημά του)>>.

 

 

Ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έλαβε από τα σχόλια των οπαδών την υποστήριξη απέναντι στην δήλωση του ομόσταυλού του αλλά και την απόφαση του να μην αγωνιστεί. Υπήρξαν κάποια ακόμα σχόλια από την πλευρά του Lorenzo και όπως ήταν επόμενο ήρθε και η απάντηση του Dovizioso. Ο Ιταλός οδηγός της Ducati, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το εάν μίλησε με τον Lorenzo του και είπε: << Γιατί έπρεπε να μιλήσω στον Lorenzo; Δεν χάνω τον χρόνο μου με αυτά τα πράγματα. Κάνει πάντα το ίδιο λάθος, δίνει μεγάλη σημασία σε ό, τι γράφεται γι’αυτόν, ακόμα κι αν είναι εκτός από τα συμφραζόμενα. Δεν έδειξα με το δάχτυλό μου κανέναν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Jorge>>. Τέτοιου είδους εντάσεις και παρεξηγήσεις υπάρχουν μεταξύ των team-mates, εμείς ελπίζουμε μόνο αυτό να τελειώσει σύντομα.

 

Συνεχίζουμε με τον Jorge Lorenzo που μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Grand Prix της Μαλαισίας όμως ήταν εκεί και το παρακολούθησε. Και ενώ δεν το περιμέναμε έγραψε ένα σχόλιο για τον παλιό ομόσταυλό του, τον Valentino Rossi, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του στον Αγώνα. Για την ακρίβεια έγραψε: << Πέρα από την πτώση, δεν έχω δει ποτέ το @ ValeYellow46 τόσο συνεπή. Περισσότεροι από 10 γύροι σε μόλις ένα δέκατο στην πιο ζεστή και μακριά πίστα, με εντυπωσίασε σήμερα. Και κάποιοι είπαν ότι άρχισε να νιώθει την ηλικία του μετά τον τελευταίο αγώνα ...>> . Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τον ευχαρίστησε και εμείς χαιρόμαστε που επιτέλους βλέπουμε την μεταξύ τους αντιπαλότητα να μένει στην άκρη και να υπάρχει αλληλοσεβασμός.

 

 

Για μια ακόμα μια φορά κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Το παρακάτω βίντεο με το πιτσιρικά που μιμείται τους εκφωνητές του MotoGP έχει ‘’ταξιδέψει’’, μέσω των social media, σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Η διοργάνωση έκανε έρευνα, βρήκε αυτό το παιδί και το προσκάλεσε ως καλεσμένο στην πίστα της Sepang. Ο μικρός Ινδονήσιος οπαδός του Πρωταθλήματος είχε την χαρά να γνωρίσει όλους τους οδηγούς μέσα σε αυτούς και τον Πρωταθλητή Marc Marquez. Και όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο ο μικρός ‘’μάγεψε’’ τον Marc, όπως και όλους μας, με το μοναδικό του ταλέντο. Να σημειωθεί πως ο μικρός μας φίλος δεν μιλάει αγγλικά… απίστευτο!!

 

 

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες δημοσιεύσεις από τον Αγώνα της  Μαλαισίας. Μπορεί ο επόμενος Αγώνας του MotoGP να είναι σε δύο εβδομάδες, όμως εμείς δίνουμε ραντεβού για την επόμενη Τρίτη με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Ήταν αδύνατον!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα