• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Φωτογραφικό
15 υψηλής ανάλυσης εικόνες
Νέα 06/11/2018 - 12:10

Ο Αγώνας στην Sepang την Κυριακή που μας πέρασε έγινε στις υψηλότερες θερμοκρασίες του τριημέρου.

 

Η οργάνωση χρειάστηκε να μεταθέσει τον Αγώνα δυο ώρες νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί η καταιγίδα που είχε προβλεφθεί για την αρχική ώρα προγραμματισμού.

 

Ο Marc Marquez πήρε τη νίκη, ξεκινώντας μάλιστα από την τρίτη σειρά της εκκίνησης, σ’ έναν Αγώνα που ήταν η Yamaha αυτή που εντυπωσίασε.

 

Ο Valentino Rossi ήταν δυνατός και πρώτος σε όλο σχεδόν το διάστημα του Αγώνα, αλλά ένα λάθος τον οδήγησε στην πτώση. Επανήλθε για να τερματίσει 18ος.

 

Πίσω από τον Marquez τερμάτισε ο Alex Rins, με τον Ισπανό να κυνηγά και να περνά στο τέλος τον Johann Zarco στη μάχη για τη 2η θέση.

 

Παρά την ήττα του από τη συνεχώς ανεβασμένη Suzuki, ο Zarco ήταν χαρούμενος με την επιστροφή του βάθρο μετά από έξι μήνες!

 

Αυτοί που δεν ήταν χαρούμενοι ήταν οι άνθρωποι της Ducati, που είδαν τον Andrea Dovizioso να συναντά απρόσμενες δυσκολίες και να τερματίζει 6ος και 11’’ από την κορυφή.

 

Οι εικόνες υψηλής ανάλυσης μας έρχονται από την Michelin και μπορείτε να τις κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση (με τη σειρά που φαίνονται) στα συνοδευτικά μας αρχεία.

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Τι γίνεται Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα