• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Τι γίνεται Ducati;
Σαν να έκανες πισωγύρισμα!
Νέα 06/11/2018 - 10:35

Οι περισσότεροι περιμέναμε την Ducati δυνατή στον Αγώνα της Μαλαισίας, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική για τους κόκκινους και τον Dovizioso.

 

Για την Ducati, αλλά και για άλλα θέματα της επικαιρότητας, μίλησε στο «αδερφό» gpone.com ο γνωστός μάνατζερ στο paddock, o Carlo Pernat.

 

«Υπάρχει ένα ρητό που λέει: μια όμορφη ήττα είναι προτιμότερη από ένα μέτριο βάθρο. Στην Sepang ο Valentino ήταν δυνατός, μετά τις δυσκολίες στην Αυστραλία».

 

«Ίσως η πτώση του να ήταν αποτέλεσμα της πίεσης του Marquez, αλλά ο Valentino ακόμα το έχει. Έχει ενδιαφέρον να κατανοήσει κανείς πως επέστρεψε σε αυτά τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας η Yamaha μετά την Aragon».

 

«Κι αυτό με δεδομένο ότι έχουν το λάθος κινητήρα. Είτε είναι πολύ έξυπνοι, είτε συμβαίνει κάτι άλλο».

 

«Στην Μαλαισία ο Marquez πήρε την 70η του νίκη. Είναι ένας μεγάλος Πρωταθλητής, θεαματικός και το στυλ του ξεπερνά τους νόμους της φυσικής. Δεν είναι εύκολο στους άλλους να το καταπιούν».

 

«Ένα παράδειγμα είναι οι επαφές στην Αργεντινή. Έχει το δικό του στυλ οδήγησης, ένα που δεν έχουμε δει στο παρελθόν. Μου θυμίζει τον Marco Simoncelli, όταν οι Ισπανοί τον κατηγορούσαν για επικίνδυνη οδήγηση».

 

«Πως άλλαξε η γνώμη τους με τα χρόνια....»

 

«Όσο για την Suzuki, σίγουρα έχουμε δει ένα βήμα μπροστά με τα 8 βάθρα που έχουν. Είναι δυνατή ομάδα. Κρίμα που ο Iannone δεν θα είναι εκεί του χρόνου».

 

«Νομίζω ότι και οι δυο πλευρές το μετανοιώνουν. Όσο για την Ducati; ήταν απογοητευτική, τόσο οι αναβάτες της όσο και η μοτοσυκλέτα».

 

«Ήταν σαν να έκαναν ένα βήμα προς τα πίσω. Αναρωτιέμαι τι συνέβη με την κόκκινη μοτοσυκλέτα. Προσωπικά διαφωνώ με τα λεγόμενα του Lorenzo για τον Dovizioso».

 

«O Bagnaia τα πήγε καλά κι έδειξε και τη δύναμη της ομάδας! Επομένως συγχαρητήρια και στον Valentino

 

«Όσο για τον Vale, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: την προηγούμενη φορά είπα ότι σε πίστες που χρειάζεται να πάρει ρίσκα ο οδηγός, ασυναίσθητα δεν το κάνει και δεν το προσέχει κανείς».

 

«Πάντως, είμαι και πάντα θα είμαι ένας από τους οπαδούς του Valentino, έτσι για να το ξέρει ο κόσμος».

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Καλύτερα απ’ ότι συνήθως!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα