• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Αξέχαστο» Σ/Κ
Κέρδισε ο Marini, πήρε Τίτλο ο Bagnaia
Νέα 05/11/2018 - 10:27

O Valentino Rossi μιλά για το «αξέχαστο» Σ/Κ στην Μαλαισία, όπου ο ετεροθαλής αδερφός του Luca Marini πήρε την παρθενική του νίκη, ενώ ο Bagnaia εξασφάλισε τον Τίτλο!

 

Λίγο μετά το τέλος του Αγώνα της Moto2, ο Vale έδωσε τη δική του μάχη η οποία έληξε άδοξα με το πρώτο του λάθος μέσα σε Αγώνα για φέτος.

 

Μιλώντας με μεγάλη υπερηφάνεια για τον αδερφό του, είπε:

 

«Ήταν συναίσθημα τρομερό και θα έπρεπε να μείνεις έτσι, ακίνητος, για τρεις ώρες σε μια καρέκλα για να το συνειδητοποιήσεις και ίσως να κλάψεις».

 

«Όμως έπρεπε να προετοιμαστώ για τον Αγώνα και ήταν πολύ, πάρα πολύ δύσκολο».

 

«Ήταν μια αξέχαστη ημέρα για εμάς μιας και είναι ο πρώτος Παγκόσμιος Τίτλος για την ομάδα μας, αλλά και για την Ακαδημία».

 

«Επίσης και ο αδερφός μου με εντυπωσίασε με την πρόοδό του. Είμαι τόσο υπερήφανος γι’ αυτόν. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα μπορούσε φέτος να πάρει νίκη».

 

Ο Luca Marini έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα:

 

«Ήταν ωραίος αλλά και πολύ, πάρα πολύ δύσκολος Αγώνας. Η στρατηγική μου ήταν απλή: να μείνω μπροστά, γιατί με τον καυτό αέρα τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους πίσω».

 

«Ξεκίνησα καλά, αλλά και οι άλλοι έκαναν καλή εκκίνηση και γι’ αυτό ήθελα οπωσδήποτε να τους περάσω».

 

«Στους πρώτους γύρους πίεσα για να κάνω διαφορά και στο τέλος πίεσα πάλι για να κρατήσω απόσταση από τον Miguel, ώστε να είμαι ήρεμος στον τελευταίο γύρο».

 

«Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που νοιώθω και είναι περίπου όπως το περίμενα. Τις επόμενες ώρες τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Θα το γιορτάσουμε».

 

Ο Pecco Bagnaia είπε με τη σειρά του:

 

«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που πάλευα για έναν Παγκόσμιο Τίτλο. Το μόνο Πρωτάθλημα που είχα πάρει ήταν στα mini-GP στα 50cc του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

 

«Πάντα μάθαινα να είμαι καλύτερος. Πέρυσι είχα την ευκαιρία ν’ ανέβω στο MotoGP, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να μείνω και να προσπαθήσω να κερδίσω».

 

«Από την αρχή της χρονιάς πίεσα. Η νίκη στο Qatar ήταν εκπληκτική, αλλά νομίζω ότι ο Τίτλος ήταν δικός μου μετά τον Αγώνα στην Αυστρία».

 

«Πήρα το προβάδισμα και πίεσα μέχρι την Ιαπωνία. Στην Μαλαισία είχαμε πια καλή διαφορά. Τώρα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Αφιέρωμα: Pecco Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Εγώ κι ο Rossi στο όριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα