• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Βάθρο-Ανταμοιβή
Για τη σκληρή δουλειά της Suzuki
Νέα 21/10/2018 - 15:39

Ο Alex Rins κατάφερε κι επέστρεψε στο βάθρο των νικητών για πρώτη φορά μετά το Γύρο στο Assen της Ολλανδίας.

 

 Ο Ισπανός κυνήγαγε τον Cal Crutchlow, αλλά στο τέλος - με την πτώση του Dovi - πήρε το βάθρο χωρίς να χρειαστεί να δώσει μάχη γι’ αυτό.

 

Πάλεψε όμως για τη δεύτερη θέση, την οποία και έχασε από την Honda του αντιπάλου του για μόλις 0,147’’.

 

«Ξέραμε από χτες ότι ο ρυθμός μας δεν ήταν τόσο άσχημος. Ήταν καλός για να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση».

 

«Στην αρχή πέρασα πολλούς κι έδωσα ωραίες μάχες με τους Rossi και Iannone. Εκεί κατέστρεψα λίγο το μπροστινό ελαστικό και μετά, όταν ήμουν με τον Cal, είχα chattering στο μπροστινό μέρος».

 

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έμαθα πολλά στον Αγώνα και στο τέλος, όταν έπεσε ο Dovi, προσπάθησα να καλύψω τη διαφορά με τον Cal. Είμαι χαρούμενος».

 

Η Suzuki έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με την GSX-RR φέτος και ο Rins δηλώνει εντυπωσιασμένος με τη σκληρή δουλειά των Ιαπώνων στο παρασκήνιο.

 

«Δουλεύουν πραγματικά σκληρά από την αρχή της χρονιάς. Στο Assen αλλάξαμε τον κινητήρα κι έχουμε έναν με περισσότερη δύναμη και καλύτερη τελική».

 

«Κι από τότε πάντα ετοιμάζουν κάτι καινούργιο... νέα φέρινγκ, εδώ ήμασταν με διαφορετικό αεροδυναμικό βοήθημα για παράδειγμα».

 

«Θέλουν να κερδίσουν κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της οικογένειας».

 

«Στόχος μας ήταν να τερματίσουμε τη χρονιά μπροστά από τον Iannone και για την ώρα είμαστε μπροστά. Θέλω όμως να πιάσω και τον Jorge που είναι πιο μπροστά. Θα δώσω το 100% για να τα καταφέρω».

Επόμενο άρθρο »

Marc: Το προφίλ του Πρωταθλητή!

« Προηγούμενο άρθρο

Cal: Τους μάθαμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα