• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cal: Τους μάθαμε!
Τώρα ξέρουμε τη στρατηγική τους
Νέα 21/10/2018 - 14:43

Δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος ο Cal Crutchlow με τον Andrea Dovizioso, ο οποίος - σύμφωνα με τον Βρετανό - επίτηδες αυξομείωνε το ρυθμό του.

 

Ο Cal, που τερμάτισε δεύτερος μετά το λάθος του Dovi στον προτελευταίο γύρο του Αγώνα, δήλωσε:

 

«Το θέμα είναι ότι ο Dovi αυξομείωνε το ρυθμό και πάλι. Τώρα μάθαμε τη στρατηγική τους. Το έχουν κάνει σε 4-5 Αγώνες τώρα».

 

«Κάνει 2-3 γρήγορους γύρους και μετά ρίχνει το ρυθμό και μετά από λίγο κάνει και πάλι 2-3 γρήγορους γύρους».

 

«Κι αυτό επέτρεπε στους πίσω να μας προλάβουν. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μια Ducati κι αυτό επειδή ακόμα κι όταν μειώνει ρυθμό και πάλι έχει τρομερή ταχύτητα στις εξόδους».

 

«Μάλλον θα έπρεπε να του είχα επιτεθεί νωρίτερα και να τους αφήσω να παλεύουν για τη δεύτερη θέση», πρόσθεσε ο Crutchlow.

 

Ο Βρετανός ήταν πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Τίτλου από τον Marquez αλλά και για το 1-2 που έκανε η Honda στο Motegi.

 

«Είναι καταπληκτικό να είμαι και πάλι στο βάθρο και μάλιστα στην Ιαπωνία. Η ομάδα μου έκανε φοβερή δουλειά, όπως όλο το χρόνο άλλωστε».

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο Marc ήταν πρώτος και πήρε τον Τίτλο κι εμείς δεύτεροι και κάναμε το 1-2. Συγχαρητήρια, ήταν καταπληκτικός όλη τη σεζόν».

 

Όσο για τον Αγώνα; Ο Cal Crutchlow τον χαρακτήρισε με μια λέξη: «Περίεργος».

 

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και μάλλον θα έπρεπε να περάσω μπροστά στην αρχή, αλλά ανησυχούσα για τη στρατηγική με τη δύναμη της μοτοσυκλέτας και τι κουμπάκια θα έπρεπε να πατήσω».

 

«Κι έτσι αποφάσισα να μείνω πίσω από τον Dovi. Πέρασα τον Marc και σκέφτηκα ότι αν περάσω και τον Dovi, αυτοί θα παλέψουν μεταξύ τους».

 

«Όμως ο Marc με πέρασε και τότε είπα από μέσα μου: οκ, άστο».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Βάθρο-Ανταμοιβή

« Προηγούμενο άρθρο

Marc: Θέλω κι άλλους Τίτλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα