• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Αγώνας
Ανίκητος στο τέλος ο Quartararo
Νέα 21/10/2018 - 08:02

Υπόθεση δυο οδηγών ήταν η μάχη για τη νίκη στο σημερινό Αγώνα της Moto2, με τους Quartararo και Bagnaia να είναι οι δυο ταχύτεροι οδηγοί στην πίστα.

 

Η διαφορά τους σε ρυθμό Αγώνα από τους υπόλοιπους ήταν χαοτική, με συνεχόμενους γύρους στο 1:51 μέχρι και το τέλος του Αγώνα.

 

Τότε, ο Fabio Quartararo έκανε το καλύτερό του πέρασμα, γράφοντας έναν γύρο στο 1:51,3 μόλις λίγα χιλιοστά πάνω από τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα.

 

Ο Bagnaia προσπάθησε, αλλά δεν είχε πρόσφυση ή τουλάχιστον δεν είχε τόση πρόσφυση όσο ο Quartararo.

 

Παρ’ όλα αυτά η δεύτερη θέση του Bagnaia είναι ιδιαιτέρως σημαντική, ειδικά σε συνδυασμό με την 4η θέση που πήρε ο Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος δεν είχε το ρυθμό να μείνει κοντά στους δυο πρώτους και συμβιβάστηκε με τους 13β σήμερα. Έτσι η διαφορά του από την κορυφή είναι στους 35β.

 

Τα περιθώρια στενεύουν πλέον για τον Oliveira, ο οποίος ελπίζει ότι η κατάσταση θα ανατραπεί στους τρεις τελευταίους Γύρους, όπου πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη.

 

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Lorenzo Baldassarri που έκανε μοναχικό Αγώνα στην τρίτη θέση.

 

Ο Ιταλός ήταν ο μόνος που ακολούθησε το ρυθμό των πρώτων στην αρχή, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να τους ακολουθήσει.

 

Πάντως για τον Baldassarri - που έφτασε τα 100 Grand Prix στην καριέρα του - ήταν ένα ακόμα βάθρο, το 5ο φετινό του και το δεύτερο στους τρεις τελευταίους Αγώνες.

 

Πίσω από τον Oliveira, στην πέμπτη θέση, ήταν ο Alex Marquez ο περσινός νικητής στο Motegi, ενώ στην αγαπημένη του 6η θέση βρέθηκε ο Binder.

 

Ο Ν. Αφρικανός έχει τερματίσει στην 6η θέση στους 7 από τους 15 Αγώνες που έχουν γίνει φέτος!

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Αγώνα της Moto2 πήρε ο Augusto Fernandez, τερματίζοντας στην 8η θέση.

 

Στη δεκάδα πήραν θέση οι Xavi Vierge - που πέρυσι είχε πάρει το βάθρο στην Ιαπωνία - Iker Lecuona και Luca Marini.

Επόμενο άρθρο »

Motegi MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα