• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: Αγώνας
Νέα αρχή στο Πρωτάθλημα!
Νέα 21/10/2018 - 07:45

Τα δεδομένα άλλαξαν για την κατηγορία της Moto3 μετά το τέλος του Αγώνα στην Ιαπωνία και πλέον το Πρωτάθλημα ξεκινά από το μηδέν!

 

Ο Jorge Martin έφτασε στην πίστα με ένα προβάδισμα 26β το οποίο όμως το έχασε με το λάθος του στην 11η στροφή της πίστας, 6 γύρους πριν το τέλος.

 

Ένα γύρο πριν παραλίγο να πέσει μετά από μια επαφή που είχε με τον Bezzecchi, κατάφερε όμως με εντυπωσιακό τρόπο να μείνει πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

Όμως δεν απέφυγε το λάθος δυο λεπτά αργότερα. Μπήκε με παραπάνω χιλιόμετρα στην 11, δεν μπόρεσε να στρίψει και βρέθηκε στο έδαφος.

 

Ο Marco Bezzecchi, που είχε ξεκινήσει και αυτός δυνατά τον Αγώνα, δεν άφησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάει χαμένη.

 

Ο Ιταλός κατάφερε να κερδίσει στο τέλος, σ’ έναν Αγώνα που οι τρεις πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 42 χιλιοστά του δευτερολέπτου!!

 

Ο Bezzecchi προετοίμασε σωστά την έξοδό του στην τελευταία στροφή της πίστας και πήρε το slipstream του Darryn Binder για να φτάσει σ’ αυτή την πολύ σημαντική νίκη.

 

Ο Binder έκανε φοβερή εμφάνιση και πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του, σε μια χρονιά γεμάτη απογοητεύσεις για τον ίδιο και την ομάδα του.

 

Κυνήγησε και τη νίκη, αλλά τελικά συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση, καθώς στο slipstream στο τέλος έχασε και από τον Lorenzo Dalla Porta.

 

Ο τελευταίος είναι σε τρομερή κατάσταση και για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου ανέβηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας ξεκινήσει 10ος τον Αγώνα. Ό,τι ακριβώς έκανε και στην Ταϊλάνδη.

 

Για τον Dalla Porta ήταν το τρίτο του βάθρο στους τέσσερεις τελευταίους Αγώνες και δείχνει ότι τη νέα χρονιά θα είναι στα φαβορί για τον Τίτλο της κατηγορίας.

 

Ο Dennis Foggia κυνήγησε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, αλλά το έχασε για 170 χιλιοστά. Πολύ καλός και ο McPhee, που πήρε την 5η θέση.

 

Ακολουθούν οι Tony Arbolino και Enea Bastianini που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να ανεβάσει την απόδοσή του στους τελευταίους γύρους όπως έκανε στο παρελθόν.

 

Αρκετά πιο πίσω, στην 8η θέση, ο Gabriel Rodrigo που ξεκίνησε από την pole, ενώ στη δεκάδα ήταν και οι Ayumu Sasaki και Jakub Kornfeil.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα