• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: «Ελπίζω να μείνω για πάντα στη YAMAHA»
Ο Ισπανός έριξε το γάντι στους Ιάπωνες...
Νέα 04/11/2009 - 09:57

Προ ημερών οι επικεφαλής της Yamaha, διά στόματος Masao Furusawa, εξέφρασαν την επιθυμία τους ο Valentino Rossi να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα τους.

Αυτές οι δηλώσεις και γενικότερα η συμπεριφορά που τυγχάνει ο Ιταλός πολυπρωταθλητής από τους ανθρώπους της Yamaha, έχουν ενοχλήσει τον μάνατζερ του Jorge Lorenzo, Marcos Hirsch που δε δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του.

Rossi και Lorenzo έχουν συμβόλαια με την ομάδα και για το 2010 από κει και πέρα όμως όλα είναι ανοιχτά.

Απ' ότι φαίνεται πάντως είναι εξαιρετικά απίθανο να παραμείνουν και οι δυο στην ομάδα και πέραν του 2010, με τον Rossi να έχει ήδη εκφράσει τις αντιρρήσεις του.

Ο Ιταλός αποτελεί το παρόν, ο Ισπανός το μέλλον. Έτσι το βλέπουν στη Yamaha και γι' αυτό δε θέλουν να χάσουν τον πιτσιρικά τον οποίο πλησίασαν φέτος Honda και Ducati προσφέροντάς του γη και ύδωρ προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και προτίμησε να μείνει στη Yamaha, εξασφαλίζοντας τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό με τον Rossi, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στον πολυπρωταθλητή.

Τώρα ο Lorenzo ρίχνει στο γάντι στους ιθύνοντες της Yamaha λέγοντας πως θέλει να μείνει για πάντα στην ομάδα. «Ελπίζω να περάσω όλη την καριέρα μου με τη Yamaha», δήλωσε ο «Por Fuera» στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Europa Press κατά τη διάρκεια παρουσίασης ενός νέου video game και αμέσως έσπευσε να πει πως «...δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Σε έναν κόσμο όπως τα MotoGP όπου οι αλλαγές είναι συνεχείς, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα».

Ο αναβάτης από τη Mallorca, με τα δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα στα 250cc, αναφέρθηκε και στο μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει τον τίτλο στην κορυφαία κατηγορία. «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα τα καταφέρω, γιατί υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορείς να υπολογίσεις», είπε και στη συνέχεια μίλησε για τον Valentino Rossi: «Είναι ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης και ο πιο έμπειρος. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους Stoner - Pedrosa».

Όσο για την πορεία του στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Lorenzo είπε: «Βελτιωθήκαμε αρκετά φέτος και αυτός είναι ο στόχος μου κάθε χρονιά. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να έχω διάρκεια στην απόδοσή μου. Μου άρεσε πολύ που ήμουν σε θέση να παλεύω για τη νίκη σχεδόν σε κάθε αγώνα, ωστόσο αν υπάρχει ένα 'αλλά' αυτό έχει να κάνει με τις πτώσεις. Πάντα πιστεύεις ότι θα μπορούσες να τα καταφέρεις καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

VERMEULEN: Θέλει να αποχωρήσει από τα MotoGP με το κεφάλι ψηλά.

« Προηγούμενο άρθρο

ESPARGARO: Αντικαθιστά τον Canepa και στην Valencia.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα