• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ESPARGARO: Αντικαθιστά τον Canepa και στην Valencia.
Ελπίδα για διάκριση στο πρόσωπο του Ισπανού, για την Pramac Ducati.
Νέα 04/11/2009 - 09:43

Ο Niccolo Canepa τελειώνει με δυσάρεστο τρόπο την πρώτη του σεζόν στα MotoGP, αφού θα απουσιάσει και από τον τελευταίο αγώνα της χρονιά στην Valencia. Tη θέση του τραυματίσμένου Ιταλού αναβάτη θα πάρει όπως αναμενόταν, ο Aleix Espargarò που φαίνεται να έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Pramac Ducati.

 

O Iσπανός, που αντικατέστησε αρχικά τον Mika Kallio, εξέπληξε με την ταχύτητα και τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο με τη δορυφορική ομάδα της Ducati για τη σεζόν του 2010 στα MotoGP. O Canepa από την πλευρά του ήλπιζε πως θα ΄χει αναρρώσει από τον πρόσφατο τραυματισμό του, ώστε να αγωνιστεί στον αγώνα της Valencia και να αποχωρήσει από τα MotoGP με το κεφάλι ψηλά. Δυστυχώς, οι γιατροί είχαν διαφορετική άποψη, συμβουλεύοντας τον να απέχει για κάποιο καιρό από την αγωνιστική δράση.

 

"Είμαι πολύ λυπημένος που δε θα καταφέρω να αγωνιστώ αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς ήλπιζα να τρέξω στο τελευταίο Grand Prix και να διεκδικήσω ένα καλό αποτέλεσμα", δήλωσε ο νεαρός Ιταλός. "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Pramac Racing, τον Paolo Campinoti και την Ducati Corse για την εκπληκτική εμπειρία που μου προσέφεραν αυτή τη χρονιά. Τώρα πρέπει να ξαναβρώ τη φυσική μου κατάσταση και να επιστρέψω στις πίστες δυνατός."

 

Από την πλευρά του ο Espargaro ευχήθηκε στον Canepa καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη δράση: "Κατ' αρχήν θέλω να ευχηθώ στον Νiccolò ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στις πίστες. Για εμένα αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι πού ιδιαίτερο διότι είναι η πρώτη μου εμφάνιση στα MotoGP στην Ισπανία. Θα τρέξω μπροστά στους φίλους και τους οπαδούς μου και ελπίζω να μην τους απογοητεύσω", δήλωσε ο Espargaro.

 

"Στους μέχρι τώρα αγώνες που έχω τρέξει με την ομάδα της Pramac Racing τα πήγα αρκετά καλά, αλλά έχω ακόμα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, ώστε να διεκδικήσω καλύτερες θέσεις. Φυσικά χρειάζομαι ακόμα χρόνο, διότι είμαι ο αναβάτης με τη μικρότερη εμπειρία στην κατηγορία και έχω ακόμα πολλά να μάθω", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: «Ελπίζω να μείνω για πάντα στη YAMAHA»

« Προηγούμενο άρθρο

MARLBORO DUCATI: Ετοιμάζει επίθεση στην πίστα του Ricardo Tormo.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα