• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MARLBORO DUCATI: Ετοιμάζει επίθεση στην πίστα του Ricardo Tormo.
Η Ιταλική ομάδα θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με εμφατικό τρόπο.
Νέα 04/11/2009 - 09:12

Η σφιχτή και γεμάτη στροφές πίστα του Ricardo Tormo θεωρητικά, δε φαίνεται να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της πανίσχυρης και ατίθασης, εργοστασιακής Desmosedici GP9. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της Ducati Marlboro είχαν αρκετή επιτυχία στο παρελθόν στην πίστα της Valencia και δικαιολογημένα περιμένουν να κλείσουν εκεί τη χρονιά με καλές επιδόσεις.

 

Ο Troy Bayliss και ο Loris Capirossi έκαναν ένα εκπληκτικό 1-2 το 2006, ενώ ο Casey Stoner έχει τερματίσει δεύτερος και πρώτος τα τελευταία δύο χρόνια, στην Ισπανική πίστα. Μάλιστα, ο Stoner είχε πετύχει και την παρθενική του νίκη στα 125cc στην πίστα της Valencia.

 

Ο Αυστραλός έχει δηλώσει πως θέλει να ολοκληρώσει μια δύσκολη για αυτόν σεζόν με τρεις νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες. Κατά συνέπεια αναμένεται να πιέσει δυνατά για να πάρει την καρώ σημαία στο Grand Prix της Κυριακής. "Η πίστα της Valencia μου άρεσε πάντα", δήλωσε ο Stoner. "Είναι σφιχτή, αλλά παραδόξως έχει ροή και νομίζω ότι ταιριάζει σε μοτοσυκλέτες MotoGP. Επίσης, οι οπαδοί δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα εκεί."

 

“Η Ducati μου πάντα δούλευε καλά στη συγκεκριμένη πίστα και τις δύο τελευταίες σεζόν, οι επιδόσεις μου ήταν πραγματική καλές στην Valencia, τόσο στις δοκιμές όσο και στον αγώνα. Ελπίζουμε αυτή η παράδοση να συνεχιστεί και φέτος. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε αρκετές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα. Είμαστε στο τέλος της σεζόν και ήδη προετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Αν μπορούμε να νικήσουμε έχει καλώς. Αν όχι, θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στο βάθρο και μετά θα συγκεντρωθούμε στη δουλειά που έχουμε εν όψει του 2010", συμπλήρωσε ο Αυστραλός.

 

Ο team mate του Stoner, Nicky Hayden έχει ανέβει δύο φορές στο βάθρο της Valencia στο παρελθόν, παίρνοντας τη δεύτερη θέση το 2005 και την τρίτη το 2006, μαζί με τον Παγκόσμιο Τίτλο. "Η πίστα της Valencia μου αρέσει πολύ και για προφανείς λόγους έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου", τόνισε ο Αμερικάνος. "Φυσικά, δε μου αρέσει μόνο επειδή κέρδισα τον Τίτλο εκεί. Είναι μια πίστα που πιστεύω ότι πραγματικά μου ταιριάζει."

 

"Στη συγκεκριμένη πίστα πραγματοποίησα τις πρώτες δοκιμές με την Ducati και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως έχει εξελιχθεί η μοτοσυκλέτα μέσα σε ένα χρόνο. Πραγματικά ανυπομονώ να τρέξω στην Valencia. Ελπίζω να κάνω έναν καλό αγώνα, ώστε να καταφέρω να πλασαριστώ στη δεκάδα του Πρωταθλήματος. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου", ολοκλήρωσε ο Hayden.

Επόμενο άρθρο »

ESPARGARO: Αντικαθιστά τον Canepa και στην Valencia.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Στοχεύει σε "φιέστα" στην Valenzia.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα