• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Στοχεύει σε "φιέστα" στην Valenzia.
Ο Ισπανός θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία.
Νέα 04/11/2009 - 08:21

Μόνο κατά την περίπτωση που ο Jorge Lorenzo εγκαταλείψει στον αγώνα της Κυριακής και ο Casey Stoner νικήσει, μπορεί να απειληθεί η δεύτερη θέση του Ισπανού στην κατάταξη του Πρωταθλήματος. Όπως και να έχει, ο αναβάτης της Fiat Yamaha θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία και είναι δεδομένο ότι θα βάλει τα δυνατά του για να διακριθεί στο Grand Prix της Valenzia.

 

Η δεύτερη χρονιά του Ισπανού στα MotoGP χαρακτηρίστηκε από τα παρακάτω: Τέσσερις νίκες, πέντε pole positions, 11 βάθρα, 15 εκκινήσεις από την πρώτη σειρά και πολλές επικές μάχες με τον team mate του Valentino Rossi. Κάποιες πτώσεις δεν ήταν αρκετές για να επισκιάσουν την εκπληκτική πραγματικά σεζόν του Lorenzo για το 2009.

 

Στον αγώνα της Κυριακής, το fan club του Iσπανού θα δώσει δυναμικά το παρόν, στην προσπάθεια του να ανακηρύξει και την πίστα της Valencia, "Lorenzo’s Land". Μάλιστα, ένα zeppelin με τη συγκεκριμένη φράση αναμένεται να στολίσει τον Ισπανικό ουρανό, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την Lorenzo-Mania αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Παρότι ο 22χρονος αναβάτης δεν έχει νικήσει ποτέ του στην Valencia, έχει καλές αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη πίστα, κυρίως από τη θητεία του στα 250cc. "Είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να ολοκληρώνουμε το Πρωτάθλημα, κοντά στο σπίτι, με τόσους φίλους", σχολίασε ο Lorenzo. "Δεν έχω νικήσει ποτέ στην Valencia και γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι η καλύτερη για την Yamaha. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω αυτή την παράδοση τελειώνοντας το Πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο."

 

"Οι δύο τελευταίοι αγώνες δεν πήγαν τόσο καλά για εμένα και θέλω να τους αφήσω πίσω μου. Xρειάζομαι μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσω τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, και θέλω να το κάνω με νίκη ή έστω με βάθρο. Αυτός είναι ο στόχος μου για τον αγώνα της Κυριακής", συμπλήρωσε ο Ισπανός.

 

"Η καλύτερη μου επίδοση εκεί ήταν μια δεύτερη θέση το 2005, όταν τερμάτισα δεύτερος. Όμως, η καλύτερη ανάμνηση μου ήταν το 2006 όταν εξασφάλισα το Πρωτάθλημα εκεί. Το 2009 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για εμένα και την Yamaha και ανυπομονώ να την γιορτάσω σε έναν αγώνα της πατρίδας μου", ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

MARLBORO DUCATI: Ετοιμάζει επίθεση στην πίστα του Ricardo Tormo.

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΟΚΥΟ ΜΟΤΟR SHOW μέρος 1ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα