• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οδηγούσα καλύτερα
Στο πρώτο σκέλος των ΚΑΤ!
Νέα 06/10/2018 - 14:59

Ο Marc Marquez κατάφερε να γίνει ο πρώτος οδηγός στην ιστορία που παίρνει pole position, έχοντας περάσει πρώτα από τις ΚΑΤ1.

 

Και ήταν εκεί, στις ΚΑΤ1, που ο Ισπανός - όπως ο ίδιος παραδέχτηκε -  οδήγησε καλύτερα, σε σχέση με το δεύτερο σκέλος!

 

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων, Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά ειλικρινά το πρωί ήμουν άτυχος γιατί όταν πήγα να πιέσω για το χρόνο είχα ένα πρόβλημα και δεν είχαμε χρόνο ν’ αλλάξουμε το μπροστινό ελαστικό».

 

«Έτσι βγήκα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα που δεν είχε το set-up που προτιμώ, ενώ και το μπροστά ελαστικό είχε 20 γύρους κι έπεσα».

 

«Αν η στρατηγική σου είναι να δουλεύεις με γνώμονα τον Αγώνα, είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις. Όμως το απόγευμα τα πήγαμε καλύτερα».

 

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί με τα φθαρμένα ελαστικά στις ΕΔ4 και στις ΚΑΤ1 οδήγησα πολύ καλά. Στις ΚΑΤ2 πίεσα κι έκανα λάθη, αλλά ακόμα κι έτσι πήρα την pole».

 

«Δεν ήθελα να περάσω από τις ΚΑΤ1 και ήμουν απογοητευμένος γιατί όλο το Σ/Κ ένοιωθα καλά. Ειλικρινά όμως, στο πρώτο σκέλος οδήγησα καλύτερα απ’ ότι στο δεύτερο».

 

«Στις ΚΑΤ2 πίεζα πολύ, πάνω από το όριο, όμως στις ΚΑΤ1 ήμουν ομαλός και οι χρόνοι έβγαιναν εύκολα και περίμενα να κάνω 1:29».

 

Τέλος, μίλησε για τα ελαστικά και τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους του.

 

«Ειλικρινά νομίζω ότι όλοι θα είναι με το σκληρό ελαστικό πίσω. Η ζωή του ελαστικού είναι σημαντική. Κάνει πολλή ζέστη και όλοι θα έχουν το σκληρό».

 

«Θεωρητικά ο Dovi είναι ο πιο δυνατός. Εμείς είμαστε κοντά, ενώ γρήγορες ήταν και οι δυο Yamaha στις ΕΔ4».

 

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι 10 τελευταίοι γύροι του Αγώνα θα είναι πολύ σημαντικοί, επειδή θα πέσει η απόδοση των ελαστικών».

Επόμενο άρθρο »

Έκπληξη η πρώτη σειρά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ταϊλάνδη Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα