• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκπληξη η πρώτη σειρά!
Για τον Valentino Rossi
Νέα 06/10/2018 - 15:19

Ο Valentino Rossi παραδέχεται ότι η παρουσία του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τον ίδιο.

 

Ο Vale έχασε την pole position για μόλις 11χιλ, ενώ θεωρεί ότι αύριο μπορεί να δείξει ένα δυνατό ρυθμό στον Αγώνα.

 

Μήπως, λοιπόν, η εμφάνιση στην Ταϊλάνδη αποτελέσει το έναυσμα για καλύτερες εμφανίσεις των μπλε στο Πρωτάθλημα; Ο Rossi αμφιβάλλει.

 

«Είναι έκπληξη για εμάς, διότι στο τεστ εδώ δυσκολευτήκαμε αλλά φτάσαμε στην πίστα και δεν ένοιωθα τόσο άσχημα στα ελεύθερα».

 

«Φαίνεται ότι τώρα η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί με σωστό τρόπο το ελαστικό και είναι πιο εύκολο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις».

 

«Σήμερα δουλέψαμε καλά και βελτίωσα πολύ το ρυθμό μου. Είναι κρίμα που χάσαμε την pole για τόσο λίγο, αλλά δεδομένων των δυσκολιών μας είναι μια καλή θέση».

 

«Κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές για την επιτάχυνση, αλλά δεν περιμέναμε να κάνουν τόση διαφορά».

 

«Πραγματικά εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις πίστες, αλλά δυστυχώς θεωρώ ότι είναι στην πίστα και στα ελαστικά».

 

Τέλος, ο Rossi πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει με τους μπροστά και να διεκδικήσει την επιστροφή του στο βάθρο.

 

«Δουλέψαμε για να βελτιώσουμε την ισορροπία και την πρόσφυση. Νοιώθω καλά. Είμαι καλός στα φρένα και είμαι χαρούμενος με το ρυθμό μου στις ΕΔ4, μιας και ήμουν δυνατός και με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

«Τώρα μένει να το επιβεβαιώσουμε και αύριο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Η μοτοσυκλέτα είναι ίδια, με μικρές αλλαγές από την Aragon και μετά».

 

«Ίσως είναι απλά το καλύτερο πάντρεμα ανάμεσα στα ελαστικά και την M1. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό Αγώνα και να παλέψουμε για το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πολλοί οι μνηστήρες!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Οδηγούσα καλύτερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα