• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταϊλάνδη Moto2: ΚΑΤ
Άντεξε και πήρε τη 2η του pole o Baldassarri
Νέα 06/10/2018 - 12:34

Ένας γρήγορος γύρος του Lorenzo Baldassarri στην αρχή του 45λεπτου, τον έβαλε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους στις σημερινές κατατακτήριες.

 

Από εκεί και πέρα, όσοι προσπάθησαν να του πάρουν την pole position αποτύγχαναν ο ένας μετά τον άλλον στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Έτσι, το 1:36,374 του Baldassarri άντεξε μέχρι το τέλος, με τον Ιταλό να παίρνει μόλις τη δεύτερη pole position της καριέρας του!

 

Η προηγούμενη pole είχε έρθει στην Jerez νωρίτερα μέσα στη σεζόν, με τον Lorenzo Baldassarri να κερδίζει εκείνον τον Αγώνα.

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις 26χιλ, ήταν ο Alex Marquez ο οποίος θα επιστρέψει στην πρώτη σειρά ενός Αγώνα μετά το Brno.

 

Ο Luca Marini αντέδρασε πολύ σωστά, μαζί με την ομάδα του, στη λάθος κατεύθυνση που πήραν μετά τις ΕΔ2.

 

Στα τρίτα ελεύθερα βρέθηκε στην 17η θέση, έκανε όμως τις απαραίτητες αλλαγές και επανήλθε στο προσκήνιο, παίρνοντας την 3η θέση.

 

Ο Mattia Pasini είχε μια πτώση 8 λεπτά πριν από το τέλος και παρά το ότι επέστρεψε στην πίστα, δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο γρήγορος γύρος που έκανε στην αρχή του 45λεπτου, έβαλε τον Miguel Oliveira στην  5η θέση και τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Πορτογάλο, που μόλις για δεύτερη φορά φέτος έχει καταφέρει να κάνει καλύτερες κατατακτήριες από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Bagnaia.

 

Ο τελευταίος συμβιβάστηκε με την 6η θέση, ενώ την τρίτη σειρά θα ανοίξει ο Brad Binder που θα έχει στο πλάι του την Speed Up του Quartararo.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές πήρε ο Augusto Fernandez που συνεργάστηκε άψογα με τον ομόσταυλό του.

 

Έτσι ο Ισπανός κατάφερε ν’ ανέβει ως την 9η θέση, με τον Γερμανό Marcel Schrotter να κλείνει τη δεκάδα μπροστά από τον Joan Mir.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Οδηγούσα καλύτερα

« Προηγούμενο άρθρο

Ταϊλάνδη MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα