• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έμαθα πάρα πολλά
Από τον Andrea Dovizioso πέρυσι!
Νέα 03/10/2018 - 12:22

Συνέντευξη στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έδωσε ο Marc Maruqez, λίγες ημέρες πριν μπει στην πίστα της Ταϊλάνδης για τον 15ο Γύρο της σεζόν.

 

Σ’ αυτή, ο Ισπανός μίλησε για τους αντιπάλους του, για τη φετινή σεζόν αλλά και για τον μελλοντικό του ομόσταυλο στην Honda, τον Jorge Lorenzo.

 

Για τον Dovizioso είπε: «Έμαθα πολλά απ’ αυτόν πέρυσι και πάνω απ’ όλα πως να διαχειρίζομαι όλες τις καταστάσεις».

 

«Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος σε ό,τι συνέβαινε στο γκαράζ του και ξεχνούσε όλα τ’ άλλα κι έτσι προσέγγιζε τον Αγώνα. Ανέλυσα τη συμπεριφορά του και μέχρι ενός σημείου τον αντέγραψα για το ‘18».

 

«Αυτή τη στρατηγική, την στρατηγική του Dovi, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνο αν έχεις την ταχύτητα και τη μοτοσυκλέτα».

 

Για τη φετινή σεζόν είπε:

 

«Σε όλη τη χρονιά έριξα το βάρος κυρίως στο ρυθμό Αγώνα. Γι’ αυτό δουλεύαμε όλο το διάστημα, χωρίς όμως να ξεχνάμε και την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2».

 

Για την Ducati είπε: «Ήδη από τα χειμερινά τεστ είχα καταλάβει ότι η Ducati θα ήταν πολύ γρήγορη , αλλά οι οδηγοί της έκαναν κάποια λάθη στην αρχή».

 

«Το προβάδισμά μας δείχνει πιο μεγάλο φέτος, αλλά η Ducati είναι πιο γρήγορη από πέρυσι. Όμως αυτό είναι καλό γιατί η Honda αντέδρασε».

 

«Κι αυτό επειδή θέλουν να έχουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα και να κερδίζουν τον κάθε έναν Αγώνα και είναι σημαντικό να βλέπεις ότι και οι άλλοι δυναμώνουν».

 

Τέλος, για τον Lorenzo είπε:

 

«Για την Honda είναι σημαντικό που έφερε τον Jorge, έναν πολύ δυνατό αναβάτη, έναν Πρωταθλητή, στην ομάδα κι αυτό επειδή θα κερδίζει με τη μοτοσυκλέτα τους και όχι με άλλη».

 

«Από τη δική μου πλευρά, προτιμώ να έχω έναν τόσο δυνατό οδηγό δίπλα μου με την ίδια μοτοσυκλέτα, διότι αν με νικάει, αν είναι ταχύτερος, τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες».

Επόμενο άρθρο »

Οι αρχιμηχανικοί για την Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

IMR CUP: θεσμός με χαμηλό κόστος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα