• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι αρχιμηχανικοί για την Ταϊλάνδη
Τι γνώμη έχουν για τη νέα πίστα;
Νέα 03/10/2018 - 12:27

Το MotoGP και οι τρεις κατηγορίες του είναι έτοιμες να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την πίστα Chang της Ταϊλάνδης, όπου αυτό το Σ/Κ θα διεξαχθεί ο 15ος Γύρος της σεζόν.

 

Η πίστα είναι καινούργια και φέτος προστέθηκε στο Ημερολόγιο Αγώνων, οπότε είναι σημαντικό να δούμε πως τη βλέπουν μερικοί από τους καλύτερους αρχιμηχανικούς του paddock.

 

Santi Hernandez (αρχιμηχανικός του Marquez): «Το πρώτο της κομμάτι μοιάζει με την Αυστρία, ενώ το δεύτερο θυμίζει περισσότερο Misano. Μετά την πρώτη στροφή έχουμε δυο μεγάλες ευθείες που ενώνονται από μια κλειστή στροφή, ενώ το μεσαίο κομμάτι της πίστας είναι με πιο τεχνικές στροφές».

 

Alberto Giribuola (αρχιμηχανικός του Dovi): «Μοιάζει με την Αυστρία. Είναι μια επιθετική πίστα που είναι εύκολο να κάνεις το λάθος, ειδικά στα φρένα που μπορείς εύκολα να χάσεις το σωστό σημείο. Θα είναι δύσκολα στις κατατακτήριες για παράδειγμα, όπου αν κάνεις το λάθος θα ξεκινήσεις από πιο πίσω».

 

Marco Rigamonti (αρχιμηχανικός του Iannone): «Το πρώτο κομμάτι με τις δυο μεγάλες ευθείες δεν είναι καλό για τη μοτοσυκλέτα μας, μιας και μας αρέσει περισσότερο η ταχύτητα μέσα στις στροφές. Στο δεύτερο και τρίτο κομμάτι όμως, έχουμε πιο ανοιχτές στροφές και μεγαλύτερες ταχύτητες κι αυτό είναι καλό για εμάς».

 

Pietro Caprara (ο νέος αρχιμηχανικός του Aleix Espargaro): «Έχουμε κάποιες ιδέες, κυρίως από την Αυστρία μιας και η πίστα δεν είναι ακριβώς ίδια αλλά δεν διαφέρει και πολύ. Έτσι θα έχουμε ένα διαφορετικό set-up σε σχέση με τους προηγούμενους Αγώνες, πιο κοντά σε αυτό της Αυστρίας. Το σημαντικό είναι να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα μας να στρίβει και να μην χάνουμε πολύ σε ταχύτητα μέσα στις στροφές και στην επιτάχυνση».

 

Ramon Forcada (αρχιμηχανικός του Vinales): «Ο σημαντικός παράγοντας για εμάς είναι η πρόσφυση. Όταν κάναμε τις δοκιμές εκεί, στην αρχή της χρονιάς, τα επίπεδα πρόσφυσης ήταν χαμηλά. Τώρα δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα είναι οι συνθήκες».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: O Redding στα BSB

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έμαθα πάρα πολλά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα