• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΟΥΑΜΑ: Βλέπει Τίτλο!
Ο Ιάπωνας έτοιμος να πανηγυρίσει.
Νέα 03/11/2009 - 08:51

Μετά την επική του μάχη με τον Marco Simoncelli στην Sepang, ο Hiroshi Aoyama σχεδόν αγγίζει τον πρώτο Παγκόσμιο Τίτλο της καριέρας του. Κατά συνέπεια, ο Ιάπωνας στοχεύει σε μια δυνατή επίδοση στον αγώνα της Valencia, ώστε να χριστεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc για το 2009.

 

Ο Simoncelli έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους τελευταίους αγώνες, καταφέρνοντας να την κατεβάσει μέχρι και στους 12 βαθμούς. Παρόλα αυτά, στον τελευταίο αγώνα, η νίκη του Aoyama μεγάλωσε ξανά το μεταξύ τους χάσμα στους 21 βαθμούς και πλέον τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύκολα για τον Ιταλό.

 

Αν ο Simoncelli φύγει από την Valencia με την καρώ σημαία, ο Aoyama πρέπει να τερματίσει πάνω από την 11η θέση ώστε να στεφθεί Πρωταθλητής. Παρόλα αυτά, οι επιδόσεις του Ιάπωνα δεν εντυπωσιάζουν στην πίστα της Valencia, με την καλύτερη να είναι να είναι μια πέμπτη θέση, στον περσινό αγώνα. Επίσης, ο Aoyama έχει και δύο εγκαταλείψεις στην Ισπανική πίστα, τη στιγμή που ο Simoncelli νίκησε πέρσι στο συγκεκριμένο Grand Prix, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον Τίτλο.

 

Ο Héctor Barberá στην τρίτη θέση, μπορεί θεωρητικά να πιάσει τον Simoncelli στη δεύτερη, αν τερματίσει δεύτερος ή ακόμα ψηλότερα, σε συνδυασμό φυσικά με κακή επίσδοση του Ιταλού. Ο Barberá έχει γενικά καλές επιδόσεις στην Ισπανική πίστα και προσβλέπει σε έναν καλό αγώνα αυτή την Κυριακή.

 

Από την πλευρά του Álvaro Bautista, οι ελπίδες του για τον Τίτλο τελείωσαν μετά την πτώση του στην Sepang και μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να διεκδικήσει την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα, αν ο Barberá κινηθεί σε πολύ ρηχά νερά.

 

Δείτε τον καταπληκτικό αγώνα που έγινε στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Στοχεύει στο βραβείο της BMW M.

« Προηγούμενο άρθρο

Τα MotoGP στη VALENCIA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα