• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Στοχεύει στο βραβείο της BMW M.
Ο Πρωταθλητής θέλει λαμπερό επίλογο στην Valencia.
Νέα 03/11/2009 - 09:05

Ο αγώνας της Κυριακής στην Valencia αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρότι ο Τίτλος έχει κριθεί από το προηγούμενο Grand Prix. Το δίδυμο των αναβατών της Fiat Yamaha θα κονταροχτυπηθεί για την κατάκτηση του βραβείο της BMW M3 Sedan, ως επιβράβευση για τις καλύτερες επιδόσεις σε κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Πρωταθλητής Valentino Rossi έχει 330 βαθμούς και προβάδισμα 12 βαθμών έναντι που Lorenzo. Αυτό σημαίνει, ότι για να φύγει ο Ισπανός με τα κλειδιά της BMW M3 πρέπει να πάρει την pole position, ενώ για τον Valentino αρκεί να καταταγεί από την τέταρτη θέση και πάνω. Ο Lorenzo έχει ξεκινήσει από την πρώτη σειρά φέτος σε όλους τους αγώνες, πλην ενός, ενώ ο Rossi βρέθηκε στην πρώτη σειρά σε κάθε φετινό αγώνα μετά την Βαρκελώνη.

 

O Casey Stoner, νικητής του βραβείο BMW M το 2007 και το 2008 κατάφερε να πάρει φέτος μόλις δύο pole positions, σε μια χρονιά με ιδιαίτερα προβλήματα. Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa έχει πάρει και αυτός δύο pole positions.

 

 

Για τoν Lorenzo, αυτή θα είναι η πρώτη του ευκαιρία να διεκδικήσει το συγκεκριμένο έπαθλο, ενώ ο Rossi το έχει κατακτήσει τέσσερις φορές στο παρελθόν, προσθέτοντας στη συλλογή αυτοκινήτων του μια BMW Z4 Roadster, μια Z4 2.2i, μια 645 Ci και μια Z4 M Coupé.

 

Η συνεργασία της BMW με τα MotoGP κρατάει 11 χρόνια και θα συνεχίσει για τουλάχιστον τέσσερα ακόμα. Το Γερμανικό εργοστάσιο παρέχει αυτοκίνητα ασφαλείας και οχήματα μεταφοράς επισήμων και VIP, υποστηρίζοντας με τον τρόπο του δυναμικά το θεσμό. Στην Valencia θα υπάρχει μια ειδική έκθεση με μελλοντικά μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή, όπως η ολοκαίνουρια BMW X1 και η νέα έκδοση της δημοφιλούς σειράς BMW 5.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Δημιουργείται νέα κατηγορία από το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΥΑΜΑ: Βλέπει Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα